Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Бандаж До І Післяпологовий 4501, розмір L люкс

Код: 56248
Бандаж До І Післяпологовий 4501, розмір L люкс
Ціна від 419.98 до 869.00 грн

Наявність у 3704 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

вагітність і лактація

Форма випуску

Інші

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Бандаж До І Післяпологовий 4501, розмір L люкс

Склад

поліефір – 47%, латекс – 41%, нейлон – 12%, ребра жорсткості пластикові.

Показання

Бандаж застосовується в період вагітності для зменшення болю в поперековому відділі хребта і стегнах. М’яко підтримуючи живіт, бандаж забезпечує оптимальні умови для правильного положення плоду.

Знімає болі в області попереку і стегон, запобігає появі розтяжок на животі. Дозволяє зберігати правильну поставу і продовжувати активний спосіб життя в період вагітності. Непомітний під одягом.

Завдяки двом з’ємним ребрам жорсткості ефективно знімає напругу в нижній частині спини і підтримує живіт під час вагітності. Повітропроникний еластичний матеріал, з якого виготовлений бандаж, забезпечує комфорт при використанні.

Спосіб застосування та дози

Необхідний розмір бандажа підбирається за обхватом стегон згідно таблиці. У допологовий період надягати бандаж в положенні лежачи на спині, злегка підвівши стегна, поверх нижньої білизни, широкою частиною на поперековий відділ. Після пологів - широкою частиною на живіт. Перед  використанням  необхідно проконсультуватися  з лікарем щодо питань застосування виробу. Індивідуальний режим та строк носіння встановлює лікар.

Бандаж До І Післяпологовий 4501

ДОГЛЯД ЗА ВИРОБОМ: прати м'якими миючими засобами при температурі не вище +35 С. При пранні і полосканні не терти і не викручувати. Сушити далеко від джерел тепла в розпрямленому вигляді. Не прасувати. Не відбілювати (не використовувати хлоровмістні миючі засоби). Не піддавати сухому хімічному чищенню. Барабанна сушка заборонена.

Умови зберігання

ВИКОРИСТАТИ ПРОТЯГОМ: 60 місяців від дати виготовлення при дотриманні умов зберігання. Після закінчення терміну придатності, виробник не гарантує його ефективність.

УМОВИ ЗБЕРІГАННЯ:  зберігати у сухому місці при температурі від +5 ºС до +40 ºС, берегти від прямих сонячних променів.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Бандаж До І Післяпологовий 4501, розмір L люкс

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: