Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Бідончик Canpol (Канпол) 56/113 370 мл

Код: 10784
Бідончик Canpol (Канпол) 56/113 370 мл
Ціна від 215.00 до 293.50 грн

Наявність у 1324 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дитинство

Форма випуску

Інші

Дозволено

для дітей

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Бідончик Canpol (Канпол) 56/113 370 мл

Склад

Кольоровий поїльник з кришкою і трубочкою, що повертається, рекомендується для дітей старше 1 року.

Ідеальний для малюків, які вже ходять. Форма поїльника дозволяє зручно тримати його навіть дітям.

Коли поїльник не використовується кришка, що повертається, закриває соломинку і запобігає проливання рідини.

Практична, барвиста спортивна кружка для дітей, які прагнуть оволоділи вмінням самостійного пиття. Виріб оснащений силіконовою трубочкою з відкидним верхом. Рухома частина ковпачка дозволяє легко і зручно приховати трубочку, запобігаючи неконтрольованому проливанню напою. Контурна форма дозволяє легко тримати кружку маленьким діткам.

Виріб виготовлений з безпечного матеріалу без BPA.

Ємність: 370 мл.1 шт в упаковці.

Виріб доступний у кількох кольорах.

Жорстка вода, фруктовий сік або чай можуть залишити плями на носику або створити ефект вапняного нальоту, який не змінить його властивості. Густа рідина (наприклад, фруктовий мус) може забити трубочку. Спортивна кружка не призначена для подачі гарячих або газованих напоїв.

Її можна мити в посудомийній машині та мікрохвильовій печі. Не підходить для дезінфекції та ошпарювання.

Показання

 Підходить для дітей старше 12 місяців.

Спосіб застосування та дози

Тримайте кружку в чистоті. Перед першим і кожним наступним використанням мийте її та всі демонтовані частини в теплій воді з м’яким миючим засобом. Ретельно промийте теплою водою. Для дезінфекції залити окропом. Не кип’ятіть. Уникайте грубих щіток, що подряпають поверхню під час миття та чищення.Після кожного використання очищайте кружку та трубочку від залишків їжі та плям, ретельно промийте. Її можна мити в посудомийній машині.Не рекомендується мити трубочку в посудомийній машині, оскільки мийні/чистючі засоби можуть пошкодити продукт. Виріб можна використовувати в мікрохвильовій печі.

Якщо ви нагріваєте напій у мікрохвильовій печі, пам’ятайте, що кружка повинна бути відкрита. Будьте особливо уважними. Пам’ятайте, що рідини та продукти, нагріті в мікрохвильовій печі, можуть нагріватися нерівномірно або до дуже високих температур. Завжди помішуйте підігрітий напій, щоб забезпечити рівномірний розподіл температури. Перевіряйте температуру перед годуванням.

Жорстка вода, фруктовий сік або чай можуть залишити плями на трубочці або створити ефект вапняного нальоту, який не змінює її властивості. Густа рідина (наприклад, фруктовий мус) може забити трубочку. Спортивна кружка не призначена для подачі гарячих або газованих напоїв.

Коли дитина п’є зі спортивної кружки, то завжди має бути під наглядом дорослих. Постійне і тривале смоктання рідини може викликати карієс. Трубочка не підходить для дітей віком до 6 місяців. Увага! Цей продукт не є іграшкою. Зберігайте всі частини продукту в недоступному для дітей місці. Перевіряйте продукт перед кожним використанням. Викиньте, якщо пошкоджено виріб або при перших ознаках зносу.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Бідончик Canpol (Канпол) 56/113 370 мл

Виробник: Канпол (Польща)

Реєстрація: 05.03.02-03/72520

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AY) Інші нетерапевтичні допоміжні продукти

Додати відгук до товару

Відгук про Бідончик Canpol (Канпол) 56/113 370 мл

Цей товар ще не має відгуків