Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Бідончик Canpol (Канпол) 56/510, із силіконовою насадкою

Код: 11674
Бідончик Canpol (Канпол) 56/510, із силіконовою насадкою
Ціна від 224.00 до 313.50 грн

Наявність у 6 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дитинство

Форма випуску

Інші

Дозволено

для дітей

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Бідончик Canpol (Канпол) 56/510, із силіконовою насадкою

Склад

Спортивний бідончик із силіконовою трубочкою, що не проливається, оснащений практичним ковпачком для захисту від бруду. Ковпачок з’єднаний з трубочкою, що дозволяє допивати рідину з дна пляшки. Мундштук, що не проливається, має вбудовану мембрану, яка запобігає розливанню напою і дозволяє контролювати інтенсивність витікання рідини. Має зручну ручку для кріплення спортивної чашки до пояса. Спортивний бідончик виготовлений з безпечних матеріалів, не містить BPA. Ємність 350 мл. Підходить для дітей від 12 міс.

  • Силіконова насадка з'єднана з пластиковою трубочкою.
  • Насадка має вбудовану мембрану, яка запобігає неконтрольованому розливанню рідини. Витікання напою відбувається тільки тоді, коли дитина прикладає зусилля під час пиття.
  • Бідончик оснащений практичним ковпачком для захисту від бруду - ідеальний варіант для подорожей та прогулянок.
  • Спортивний бідончик оснащений зручним ремінцем для кріплення до сумки або пояса.
  • Ви можете придбати додатковий носик з трубочкою - арт. 56/005 і замінити його при необхідності.

Жорстка вода, фруктові соки або чаї можуть залишати сліди або змінювати колір трубочки, що не змінює її властивості. Густа рідина (наприклад, фруктова суспензія) може забити соломинку.
Спортивний бідончик не призначений для подачі гарячих або газованих напоїв.
Виріб можна використовувати в мікрохвильовій печі та посудомийній машині. Не підходить для стерилізації та ошпарювання.

Ємність 350 мл. В упаковці: 1 шт.

Є можливість придбати змінну насадку з соломинкою - арт. 56/005.

Доступний у кількох кольорах.

Бідончик призначений для дітей від 12 міс. Насадка з трубочкою не непридатна для дітей віком до 6 місяців.
Насадка має вбудовану мембрану, яка запобігає неконтрольованому розливанню рідини. Витікання напою відбувається тільки тоді, коли дитина прикладає зусилля під час пиття. Залежно від сили всмоктування напій тече більше або менш інтенсивно.

Спосіб застосування та дози

Утримуйте спортивний бідончик в чистоті. Перед першим і кожним наступним використанням промийте пляшку з водою та її елементи під проточною водою з додаванням м'якого миючого засобу. Ретельно ополосніть теплою водою. Обдайте окропом для дезінфекції. Не кип’ятіть. Уникайте грубих абразивних поверхонь. Після використання очистіть бідончик і насадку з трубочкою від залишків напою, промийте, а потім ретельно очистіть. Спортивний бідончик можна мити в посудомийній машині. Чистити насадку з трубочкою в посудомийній машині не рекомендується, оскільки мийні засоби/засоби для чищення можуть пошкодити виріб. Спортивну кружку можна використовувати в мікрохвильовій печі тільки відкритою.

Насадка має вбудовану мембрану, яка запобігає розливанню рідини та зменшує протікання. Витікання рідини відбувається тільки тоді, коли дитина прикладає зусилля під час пиття. Залежно від сили всмоктування напій тече більш-менш інтенсивно. Коли рідина не всмоктується, мембрана закривається і запобігає її витіканню.

Силіконова насадка з'єднана з пластиковою трубочкою.

Якщо ви нагріваєте напій у мікрохвильовій печі, пам’ятайте, що пляшка з рідиною має бути відкритою. Будьте дуже обережні. Нагрівання в мікрохвильовій печі може призвести до локальної високої температури. Завжди помішуйте підігрітий напій, щоб рівномірно розподілити температуру, і перевіряйте його температуру перед подачею.

Жорстка вода, фруктові соки або чаї можуть залишати сліди або змінювати колір насадки з трубочкою, що не змінює її властивостей. Густа рідина (наприклад, фруктова суспензія) може забити трубочку. Кружка не призначена для подачі гарячих або газованих напоїв.

Дитина повинна перебувати під наглядом дорослих, коли п’є зі спортивного бідончика. Постійне і тривале пиття може спричинити появу карієсу на зубах. Трубочка не підходить для дітей віком до 6 місяців. Увага! Товар не є іграшкою. Усі елементи виробу зберігайте в недоступному для дитини місці. Перевіряйте спортивний бідончик перед кожним використанням. У разі перших ознак пошкодження або зношування - викиньте.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Бідончик Canpol (Канпол) 56/510, із силіконовою насадкою

Виробник: Канпол (Польща)

Реєстрація: 05.03.02-03/72520

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AY) Інші нетерапевтичні допоміжні продукти

Додати відгук до товару

Відгук про Бідончик Canpol (Канпол) 56/510, із силіконовою насадкою

Цей товар ще не має відгуків