Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Цитолаб (Citolab) 2GK Глюкоза, Кетони тест-смужка №50

Код: 63778
Цитолаб (Citolab) 2GK Глюкоза, Кетони тест-смужка №50
Ціна від 230.78 до 347.00 грн

Наявність у 155 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

діагностика

Форма випуску

Інші

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Цитолаб (Citolab) 2GK Глюкоза, Кетони тест-смужка №50

Склад

Тест-смужка CITOLAB 2GK для визначення глюкози, кетонів - засіб діагностики, що використовується при ацетонемічному синдромі і цукровому діабеті. Інструкція смужок говорить, що проведення тесту здійснюється за допомогою оцінювання матеріалу хворого, а саме сечі. Ці візуальні одноразові індикатори застосовують досить широко для проведення напівкількісного і якісного in vitro аналізу сечі на цукор.

Показання

Реагентні смужки призначені для експрес-аналізу сечі з метою виявлення глюкози, кетонів (ацетоуксусной кислоти). Тільки для in vitro діагностики. Оцінка результатів тестування проводиться візуально шляхом порівняння реагентної смужки зі шкалою кольорів, яка нанесена на контейнер або за допомогою аналізатора. При візуальному проведенні оцінки результатів необхідно дотримуватися всіх вказівок, що містяться в інструкції.

Спосіб застосування та дози

1. Дістаньте смужку із контейнера і відразу ж закрийте його кришечкою. Огляньте смужку. Тест-смужка не придатна для використання, якщо тестовий ділянку знебарвлений або затемнений.

2. Опустіть тестовий ділянку смужки в сечу не більше ніж на 2 секунди.

3. Проведіть ребром смужки по краю ємкості, щоб видалити залишки сечі, при цьому тестовий ділянка не повинна торкатися краю емкості.

4. Тримаючи смужку в горизонтальному положенні, промокніть її адсорбуючим матеріалом для повного видалення залишків сечі. Надлишки сечі можуть привести до взаємодії реактивів сусідніх зон на тестовій ділянці і, як результат, до появи невірних результатів тестірованія.

5. Оцінку результатів тестування проведіть через 60 секунд при відмінному освітленні шляхом порівняння результатів тестування зі шкалою кольорів на контейнері. Під час оцінки результатів смужку слід тримати в горизонтальному положенні для того, щоб уникнути взаємодії реактивів сусідніх зон на тестовій ділянці у випадку надлишків сечі.

Колір сенсора і його насиченість змінюється в залежності від кількості глюкози в досліджуваному зразку. При негативному результаті індикатор смужок залишається початкового кольору. При позитивній реакції індикатор забарвлюється в темно-синьо-зелений колір. Максимальне значення цукру в сечі смужками досягає 112 ммоль на літр. Отримання результату здійснюється протягом 1 хвилини. Якісна діагностика рівня глюкози смужками полягає в установці присутності цукру незалежно від його концентрацій. Напівкількісне визначення має на увазі установку рівня цукру в сечі за допомогою порівняння забарвлення сенсора з колірною шкалою. Ферментативний склад смужок, як правило, не виробляє реакцій на різновиди цукрів, за винятком глюкози.

Умови зберігання

Після того як Ви дістали необхідну кількість смужок контейнер необхідно відразу ж закрити, щільно закрутивши кришечку, і зберігати контейнер тільки щільно закритим.Храніть в сухому прохолодному місці при температурі від +2 до +30. Не зберігати в холодильнику. Чи не заморажівать. Уникати вологи і прямих сонячних променів. При зберіганні в контейнері смужки стабільні до закінчення терміну зберігання, зазначеного на упаковке.Не використовувати після закінчення терміну придатності. Термін придатності 24 місяці.

Увага! Перш ніж проводити тестування, ознайомтесь з докладною інструкцією, що додається до препарату.

Термін придатності тестів 2 роки і не змінюється після відкриття упаковки.

В упаковці 50 тест смужок.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Цитолаб (Citolab) 2GK Глюкоза, Кетони тест-смужка №50

Виробник: Фармаско (Україна)

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V04) Діагностичні препарати

(V04C) Інші діагностичні препарати

(V04CX) Інші діагностичні препарати

Додати відгук до товару

Відгук про Цитолаб (Citolab) 2GK Глюкоза, Кетони тест-смужка №50

Цей товар ще не має відгуків