Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Дитячий Гель Для Зубів Bebble 20 мл

Код: 65563
Дитячий Гель Для Зубів Bebble 20 мл
Ціна від 260.41 до 260.41 грн

Наявність у 1 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дитинство

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дітей

Дітям з

з народження

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Дитячий Гель Для Зубів Bebble 20 мл

Склад

Aqua, Glycerin, Xanthan Gum, Erythritol, Sodium Citrate, Chamomilla Recutita Flower Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Aroma, Rebaudioside A, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol.

АКТИВНІ ІНГРЕДІЄНТИ ГЕЛЮ ДЛЯ ЗУБІВ BEBBLE Екстракт шипшини • містить вітаміни С, Р, В, Е, К і каротин. Використовується для зміцнення тканин і зупинки кровотечі. Сприяє швидкому загоєнню ран, відновленню клітин. Екстракт ромашки • містить активні флавоноїдні з'єднання і ефірну олію, які корисні в догляді за чутливою шкірою. Має протизапальні властивості. Екстракт шавлії • має антибактеріальну антиоксидантну, протизапальну і кровоспинну дію і здатність зміцнювати захисні механізми клітин. Екстракт стевії (Rebaudioside A) • зволожує і пом'якшує тканини, є природним подсластителем, а також володіє протигрибковими і антимікробними властивостями. Природний ксиліт • має здатність протидіяти розвитку бактерій, тому захищає ясна від запалення, а зубки - від розвитку карієсу. Допомагає зменшити утворення зубного нальоту і підвищує ремінералізацію емалі зубів. Відомий також своїм солодким смаком. 

Показання

Прорізування зубів у дітей - один з найскладніших періодів першого року життя малюка! Гель для ясен при прорізуванні зубів Bebble з екстрактами трав і заспокійливими інгредієнтами полегшує роздратовані, опухлі ясна. Клінічне тестування* Геля для ясен Bebble під наглядом лікаря-стоматолога довело, що він: надає заспокійливу дію в 94,4% випадках, зменшує дискомфорт при прорізуванні зубів на 86,25%, допомагає зняти симптоми запалення (набряк, почервоніння, гематома), допомагає знизити велике слиновиділення і біль, не містить лікарських інгредієнтів, етанолу, консервантів, спиртів і барвників, тобто не має обмежень у використанні, підходить для використання в поєднанні з гомеопатичними засобами, нешкідливий при ковтанні, з рослинними компонентами, які сприяють полегшенню прорізування зубів і відновлення ясен, з Гіалуронат натрію, який корисний для ясен, з приємним фруктовим смаком і ароматом, завдяки поєднанню природних підсолоджувачів, без м'яти і фтору, без цукру, сахарину і аспартама. *Незалежний клінічний тест під наглядом стоматолога, 2019. У дослідження брали участь 38 дітей у віці 4-12 міс.

Спосіб застосування та дози

Нанести кількість гелю розміром з горошину на Ваш палець, на чисту м'яку щітку або штучний наконечник. Ніжно втирайте в ясна немовляти. Повторюйте за бажанням, без обмежень. Немає необхідності полоскати рот водою! Після нанесення гелю намагайтеся не давати дитині їжу і рідини протягом не менше 20 хвилин. Зберігати при температурі від 5 ° С до 25 ° С. 

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Дитячий Гель Для Зубів Bebble 20 мл

Цей товар ще не має відгуків