Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Дитячий Крем Від Попрілостей Bebble 60 мл

Код: 65565
Дитячий Крем Від Попрілостей Bebble 60 мл
Ціна від 131.90 до 131.90 грн

Наявність у 6 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дитинство

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дітей

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Дитячий Крем Від Попрілостей Bebble 60 мл

Склад

Aqua, Petrolatum, Zinc Oxide, Paraffinum Liquidum, Ozokerite, Hydrogenated Castor Oil, Glyceryl Isostearate, Polyglyceryl-3 Oleate, Glycerin, Magnesium Sulfate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Cotinus Coggygria Extract. 

Користь застосування крему під підгузник Крем під підгузник виконаний з використанням ряду натуральних компонентів. Екстракт Парікового дерева надає засобу антибактеріальний ефект. У цій речовині високий вміст татіних, природного антиоксиданту, що володіє антибактеріальними властивостями. Екстракт Скумпія шкіряна (C. Coggygria) Скумпія шкіряна славиться своїми антибактеріальними властивостями. Через високий вміст таніну, екстракт є сильним природним антиоксидантом з антибактеріальною дією. Оксид цинку добре відоме з'єднання і широко використовується внаслідок його антимікробних властивостей. Зберігає шкіру сухої і захищає від зовнішніх факторів. Кетамін рослинне масло, що отримується з насіння рослини «Рицина Звичайна». Mасло діє як кондиціонер, стабілізатор. Залишає шкіру м'якою і гладкою, забезпечуючи легке, нежирне і шовковисте зволоження. 

Показання

Крем від попрілостей - допомога при шкірних подразненнях і почервоніння на шкірі дитини. Крем від попрілостей допомагає боротися з появою подразнень і почервоніння на ніжній дитячій шкірі. Його рекомендується застосовувати в найбільш уразливих місцях тіла: під підгузником, за вухами, на шиї, під колінами, на ліктьових згинах для усунення будь-якого дискомфорту і небажаних проявів. Застосовувати крем від попрілостей необхідно регулярно, наносячи на чисту і суху шкіру. При помітних ознаках подразнення шкіри, можна досить швидко відновити і оздоровити її, почавши користуватися щодня. Цей "рятівний крем" спеціально розроблений, для швидкої і ефективної допомоги при шкірних подразненнях і почервоніння. Він чарівно впливає на проблемні зони. Наприклад, в зоні підгузника, на згинах ліктів, в області пахв і колін, за вухами і на шиї. Ефективна формула крему заспокоює почервоніння і дискомфорт на запаленої і пошкодженої шкірі. Для дітей з 0 +.

Спосіб застосування та дози

Нанесіть тонкий шар крему на чисту і суху шкіру. Користуйтеся кремом від попрілостей Bebble регулярно при перших ознаках подразнення шкіри. Він відновить її природний стан. 

Реєстраційні данні

Інструкція для: Дитячий Крем Від Попрілостей Bebble 60 мл

Виробник: Лавена АТ, Болгарія

Реєстрація: 12.2-18-3/14202 27.06.2019-27.06.2024

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Дитячий Крем Від Попрілостей Bebble 60 мл

Цей товар ще не має відгуків