Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Дікафол цукерки-драже №30 (15х2)

Код: 69653
Дікафол цукерки-драже №30 (15х2)
Ціна від 200.00 до 396.50 грн

Наявність у 72 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

вітаміни і мінерали

Галузь застосування

вітаміни і мінерали

Форма випуску

Льодяники і пастилки

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 3 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Дікафол цукерки-драже №30 (15х2)

Склад

Інгредієнти

1 цукерка-драже

Кальцій

200 мг (mg)

Вітамін B6

0,35 мг (mg)

Фолієва кислота

200 мкг (μg)

Вітамін D3

7,5 мкг (μg) – 300 МО

ДОПОМІЖНІ РЕЧОВИНИ: підсолоджувач і глазуруючий агент: ксилітол, манітол; антиспікаючий агент: карбонат калію; емульгатор: соєвий лецитин; глазуруючий агент: арабська камедь; антиспікаючі агенти: гідроксипропілметилцелюлоза, магнієві солі жирних кислот; барвник: діоксид титану; антиспікаючий агент: діоксид кремнію; підсолоджувач: стевіол глікозиди; глазуруючий агент: карнаубський віск, барвник: цукровий колер алюмінієво-сульфітний.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)

На 100 г (g) продукту:

білки – 1,4 г (g), жири – 2,8 г (g), вуглеводи – 51,7 г (g);

853 кДж (kJ) / 203 ккал (kсаl).

Дікафол/ DCaFol – вітамінно-мінеральний комплекс для дітей від 3-х років, школярів та дорослих , прийом яких позитивно впливає на організм у період активного росту, навантаження під час навчання та роботи, при гіповітамінозі різного походження. Компенсовує недостатність вітаміну D та С протягом усього року, укріплюючи імунітет та здоров’я в цілому. Джерело Кальцію при формуванні та рості постійних зубів і кісток у дітей.

Не містить ГЛЮТЕНУ.

Не містить ЛАКТОЗИ.

Не містить ГМО.

Вітамін D3 відповідає за розвиток кісткової системи, сприяючи засвоєнню Кальцію, Магнію і Фосфору. Необхідний як в дитячому віці - оскільки сприяє нормальному росту та розвитку кісток у дітей, так і в дорослому - для підтримки нормальної роботи нервової і серцево-судинної системи. Компенсує недостатність сонця у зимовий період!

Кальцій необхідний для формування, росту та розвитку кісткової тканини, підвищення імунітету. Особливо потрібний дітям в період активного формування та росту постійних зубів та кісток.

Іони Кальцію беруть участь в процесах згортання крові, м'язових і нейронних реакціях, у роботі різних ферментних систем, в тому числі забезпечують скорочення м'язів і передавання нервових імпульсів, сприяють стабілізації мембран нервових клітин.

Вітамін B6 стимулює фізичну працездатність, підтримує функцію нервової та імунної систем та сприяє зниженню «поганого» холестерину у крові. Бере участь у білковому обміні, в синтезі амінокислот і нейромедіаторів (речовин, за допомогою яких передаються нервові імпульси).

Фолієва кислота, В9 позитивно впливає на продуктивну роботу мозку, особливо кісткового, підтримує імунну систему, допомагає засвоювати інші вітаміни групи В, бере активну участь в утворенні нуклеїнових кислот ДНК і РНК.

Не є лікарським засобом.

Показання

Дікафол / DCaFol - дієтична добавка може бути рекомендована до раціону харчування, як додаткове джерело Кальцію та вітамінів D3, B6, фолієвої кислоти з метою підтримки організму у період активного росту у дітей, під час формування та росту постійних зубів і кісток, при навантаженні під час навчання та роботи, при гіповітамінозі різного походження.

  • при дефіциті вітаміну D у мало сонячні дні та зимовий період;
  • для дітей, які не вживають молочних продуктів і/або мають недостатність Кальцію;
  • при формуванні зубів та кісток в період активного росту;
  • для підтримки імунітету та загального зміцнення організму;
  • при фізичних і психологічних навантаженнях у школярів та дітей дошкільного віку;
  • для підтримки фізичної активної та хорошої розумової діяльності;
  • при підвищеній втомлюваності, дратівливості, апатії;
  • під час підліткового перехідного періоду;
  • як допоміжний засіб після перенесених травматичних захворювань.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до будь-яких компонентів продукту. Не перевищувати рекомендовану кількість для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Перед початком прийому у дітей рекомендована консультація лікаря. Продукт містить поліоли, отже, надмірне споживання може мати послаблю вальний ефект або спричинити розлад шлунку.

Спосіб застосування та дози

  • Дітям від 3-х років вживати щодня по 1 цукерці-драже;
  • дорослим вживати щодня по 1-2 цукерки-драже.

Умови зберігання

Форма випуску

Солодкі цукерки-драже для розсмоктування округлої форми з шоколадним ароматом, опуклі, вкриті оболонкою, білого кольору з какао включеннями. По 15 штук у блістері, 2 блістери в упаковці.

Термін придатності

36 місяців від дати виробництва.

КІНЦЕВА ДАТА СПОЖИВАННЯ ТА СТРОК ПРИДАТНОСТІ: вказано на упаковці.

НОМЕР ПАРТІЇ ВИРОБНИЦТВА, ШТРИХ-КОД: вказано на упаковці

Умови зберігання

Зберігати в прохолодному (<25 °C) і сухому місці та уникати попадання прямого сонячного проміння. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Додати відгук до товару

Відгук про Дікафол цукерки-драже №30 (15х2)

Цей товар ще не має відгуків