Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Дріжджі пивні Чиста шкіра таблетки по 0,5 г №100

Код: 69290
Дріжджі пивні Чиста шкіра таблетки по 0,5 г №100
Ціна від 21.27 до 37.10 грн

Наявність у 1555 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

покращення стану шкіри, загальнозміцнююче

Галузь застосування

дерматологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 12 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Дріжджі пивні Чиста шкіра таблетки по 0,5 г №100

Склад

Автолізат пивних дріжджів, порошок трави череди, вітамін С, нікотинова кислота, вітамінний премікс (вітамін Е-ацетат, тіаміну мононітрат, рибофлавін, піридоксину гідрохлорид, аскорбінова кислота, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин, вітамін В12), допоміжні компоненти.

Властивості

Комплекс вітамінного преміксу (вітаміни Е, В1, В2, В6, В12, С, кальцію D-пантотенат, фолієва кислота, нікотинамід, д-біотин) виконує функцію каталізатора багатьох біохімічних процесів в організмі людини, сприяє підвищенню захисних сил організму, зниженню агресивної дії факторів навколишнього середовища.

Для нормального засвоєння і виведення кальцію в організмі необхідна наявність достатньої кількості вітаміну D3, який покращує всмоктування кальцію в кишечнику і його зв’язування в кістковій тканині. При відсутності необхідної кількості вітаміну D3 кальцій в організмі засвоюється лише на 8-10%. Ознаками дефіциту кальцію є часті переломи, м’язові судоми (особливо в нічний час), болі в суглобах і спині, алергічні реакції, ламкі нігті, поганий стан зубів і нігтів.

Аскорбінова кислота (вітамін С) є активним учасником регуляції окисно-відновних процесів в організмі, регулює вуглеводний обмін, має виражені антиоксидантні властивості.

Череда використовується при різних діатезах, що супроводжуються уртикарним висипом, при скрофульозі, нейродермітах і при себорейний ураженнях шкіри голови. Зовнішньо настій рослини використовують для приготування фітованни. При цьому череда підсушує шкіру і сприяє більш швидкому загоєнню уражених ділянок.

Нікотинова кислота має унікальний вітамінний склад. Її призначають при авітамінозі, хворобах шлунково-кишкового тракту, а також під час лікування найсильнішого виснаження, викликаного анорексією. Все це говорить про те, що в невеликому обсязі ампули міститься неймовірна кількість вітаміну В3 або РР, який впливає на багато життєвих процесів. Нікотинова кислота також є в продуктах харчування, однак цієї кількості недостатньо для добової норми людини. Препарат продається у вигляді таблеток і ампул, які можна купити в будь-якій аптеці за низькою ціною. Застосування нікотинової кислоти в косметології також виправдано великою концентрацією вітаміну В3 в малому об’ємі лікарського засобу. Цей вітамін прекрасно впливає на шкіру і волосся, сприяє відновленню клітин і тканин.

Показання

Для загального зміцнення організму, профілактики виникнення вугрів і поліпшення стану шкіри. Лікарська трава череда, що входить до складу дріжджів, здавна застосовується для лікування шкірних захворювань, проявляючи протимікробні та протизапальні властивості.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до окремих компонентів, вагітність, період лактації.

Спосіб застосування та дози

Дорослим та дітям старше 12 років — по 4 таблетки 3 рази на день за 10 хвилин до приймання їжі, запити водою.

Додати відгук до товару

Відгук про Дріжджі пивні Чиста шкіра таблетки по 0,5 г №100

Цей товар ще не має відгуків