Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Эмбрия Фол табл. по 100 мг №150

Код: 68820
Эмбрия Фол табл. по 100 мг №150
Ціна від 307.98 до 727.99 грн

Наявність у 1290 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

вагітність і лактація

Галузь застосування

вітаміни і мінерали

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Эмбрия Фол табл. по 100 мг №150

Склад

L-метилфолат — 208,0 мкг (еквівалентно 200 мкг фолієвої кислоти), фолієва кислота — 200,0 мкг, калію йодид — 262,0 мкг (еквівалентно 200 мкг йоду), допоміжні компоненти.

L-Метилфолат — найбільш біологічно активна форма фолієвої кислоти, яка може подолати гематоенцефалічний бар’єр. Є домінуючою мікронутрієнтною формою фолату, яка циркулює в плазмі крові і приймає участь у біологічних процесах. Необхідний для підтримки здоров’я серцево-судинної і нервової систем, а також для правильного клітинного поділу.

Фолієва кислота особливо необхідна на самому ранньому етапі зародження життя, а також в період зростання і розвитку людського плоду. Вона приймає участь у кровотворенні, забезпечує білковий обмін речовин, біосинтез РНК і ДНК, що важливо для зростаючих тканин. Її нестача призводить до накопичення в плазмі крові гомоцистеїну, який є індикатором атеросклеротичних змін. Відсутність дефіциту фолієвої кислоти під час вагітності істотно знижує ризик виникнення у дитини вроджених вад (у тому числі дефекту нервової трубки, Spina bifida), гіпотрофії і недоношеності.

Йод необхідний для здорового розвитку мозку дітей під час внутрішньоутробного розвитку і в ранньому віці. Потреба жінок в йоді значно зростає під час вагітності у зв’язку з необхідністю забезпечити його надходження плоду в достатніх кількостях. Дефіцит йоду може викликати порушення обміну речовин як у матері, так і у дитини, відставання в розумовому і фізичному розвитку дитини.

Необхідність у фолієвій кислоті та йоді значно підвищується в період вагітності та під час годування грудьми і не може бути компенсована в достатній кількості за допомогою здорового і повноцінного харчування. Додатковий прийом фолієвої кислоти і йоду дозволяє значно знизити ризик розвитку дефекту нервової трубки, порушення розумового і фізичного розвитку дитини. Тому лікарі-гінекологи, ендокринологи та інші фахівці рекомендують всім жінкам репродуктивного віку, вагітним та жінкам, які годують грудьми, приймати 400 мкг фолієвої кислоти і 200 мкг йоду щодня (що відповідає 1 таблетці ЕМБРіЯ® фол).

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)

На 100 г: білки – 0 г, жири – 0 г, вуглеводи – 45 г.

Показання

 

Додаткове джерело фолієвої кислоти та йоду, особливо жінкам, які планують вагітність, вагітним і в період лактації.

Протипоказання

 

Індивідуальна чутливість до компонентів. Особам із захворюваннями щитовидної залози або тим, хто приймає інші препарати йоду за призначенням та під наглядом лікаря.

Спосіб застосування та дози

Приймати не пізніше ніж за 4 тижні до початку запланованої вагітності по 1 таблетці під час сніданку. Курс вживання ЕМБРіЯ® фол — мінімум до 12 тижнів вагітності.

Якщо Ви застосовували контрацептиви, а зараз плануєте вагітність, то вживання ЕМБРіЯ® фол необхідно почати одразу після закінчення прийому контрацептивів.

Умови зберігання

Форма випуску

Таблетки 0,1 г № 150

Термін придатності

36 місяців.

Додати відгук до товару

Відгук про Эмбрия Фол табл. по 100 мг №150

Цей товар ще не має відгуків