Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Eucerin Аквафор Бальзам Відновлюючий Заспокійливий д/подразн. шкіри, 40 мл

Код: 59379
Eucerin Аквафор Бальзам Відновлюючий Заспокійливий д/подразн. шкіри, 40 мл
Ціна від 205.90 до 340.06 грн

Наявність у 1015 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Eucerin Аквафор Бальзам Відновлюючий Заспокійливий д/подразн. шкіри, 40 мл

Склад

Paraffinum Liquidum, Cera Microcristallina, Ceresin, Lanolin Alcohol, Panthenol, Glycerin, Bisabolol

Активні складники доповнюють один одного та прискорюють процес загоєння. Парафін і віск утворюють напівпроникний захисний шар на поверхні шкіри, який підтримує природний рівень випаровування вологи, що в свою чергу утримує пошкоджену шкіру зволоженою, оскільки забезпечує надходження вологи з глибинних шарів шкіри до її поверхні. Пантенол проникає у шкіру і підтримує її в належному стані, стимулюючи важливі процеси гідратації та регенерації. Водночас бісаболол пом'якшує та заспокоює пошкоджену шкіру. Додавання гліцерину підвищує зволоженість та зміцнює її природну бар'єрну функцію.

Показання

Клінічно підтверджено, що крем Eucerin Aquaphor прискорює регенерацію шкіри, а отже допомагає загоєнню надзвичайно сухої, пошкодженої або подразненої шкіри.

Крем не містить води і розроблений на основі парафіну, тому він допомагає шкірі гоїтися швидше, створюючи ідеальне живильне середовище. Миттєво формує напівпроникний захисний бар'єр на поверхні шкіри, який підтримує природний рівень вологи, тим самим зберігаючи пошкоджену ділянку зволоженою для прискорення її відновлення. Цей захисний бар'єр також поглинає і утримує природні ранозагоювальні виділення шкіри, яка відновлюється. Активні складники пантенол і бісаболол також випробувані клінічно як такі, що прискорюють відновлення шкіри. Крем також містить гліцерин для зволоження та зміцнення шкірного бар'єру.

Крім того, що крем ефективно допомагає процесу загоєння, він також пом'якшує шкіру та повертає її до нормального стану. Клінічно доведено його ефективність у догляді за дуже сухою, потрісканою або подразненою шкірою, яка була уражена внаслідок поверхневого дерматологічного втручання, наприклад, лазеротерапії, хімічного пілінгу або дермабразії. Засіб також рекомендується для запобігання симптомів ксерозу  та професійної сухості шкіри. Крем достатньо м'який і для дитячої шкіри, він відмінно підходить для заспокоєння і пом'якшення попрілостей (подразнення шкіри пелюшками). Завдяки мінімальній кількості інгредієнтів цей засіб дуже добре переноситься.

Відновлюючий крем Eucerin Aquaphor не містить барвників, спирту і консервантів, які можуть призвести до подразнення або контактного дерматиту.
Він м'який, позбавлений запаху, добре переноситься і не призводить до появи акне та комедонів.

Поверхневе загоєння ран
Позитивний ефект крему відновлюючого цілісність шкіри  Eucerin Aquaphor при застосуванні для ран із наривами, зменшення їх об'єму, був відзначений у результаті 10-денного дерматологічного дослідження, у якому взяли участь 25 пацієнтів у віці від 18 до 50 років.

Повторна шкірна алергійна проба
Сукупний потенціал схильності до подразнень та підвищення чутливості шкіри було розглянуто під час дерматологічного дослідження, що тривало 5 тижнів і в якому взяли участь 202 пацієнти віком від 17 до 65 років, які не мали будь-яких видимих ознак захворювань шкіри.

Дослідження моделі ран, спричинених лазером — швидкість регенерації ран від лазера оцінювали під час 18-денного дерматологічного дослідження 20-ти зразків, побудованого на подвійному сліпому методі.

Післялазерне лікування — проводилась оцінка безпеки післялазерного догляду за ранами у 100 пацієнтів віком від 17 до 78 років із дослідженням змін в області ран, таких як еритема, свербіж, набряк, біль і т. д., спричинених подразненням або контактною алергією.

  • без запаху
  • без консервантів
  • некомедогенний

Спосіб застосування та дози

  • Застосовуйте на уражених ділянках за необхідністю.
  • Не використовуйте для догляду за відкритими, кровоточивими та вологими ранами.
  • Щоб зменшити ознаки і симптоми навіть дуже сухої шкіри на пальцях, нанесіть достатню кількість крему і легенького увітріть його. Рекомендується застосовувати після кожного миття рук.
  • Суху, схильну до лущення та свербіння шкіру на колінах можна пом'якшити, регулярно застосовуючи крем Eucerin Aquaphor Wound Care Ointment. Особливо швидко він зволожує пошкоджену шкіру після душу.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Eucerin Аквафор Бальзам Відновлюючий Заспокійливий д/подразн. шкіри, 40 мл

Виробник: Байерсдорф (Німеччина)

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Eucerin Аквафор Бальзам Відновлюючий Заспокійливий д/подразн. шкіри, 40 мл

Цей товар ще не має відгуків