Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Гель-Бальзам Дитячий Гірчичний Зігріваючий 70 мл

Код: 54567
Гель-Бальзам Дитячий Гірчичний Зігріваючий 70 мл
Ціна від 42.40 до 72.50 грн

Наявність у 82 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

М’які зовнішні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Гель-Бальзам Дитячий Гірчичний Зігріваючий 70 мл

Склад

Вода підготовлена, екстракт подорожника, скипідар, гірчичний порошок, карбомер, ефірна олія ялиці, ефірна олія евкаліпту, ефірна олія лаванди, гідроксид натрію, ніпагард.

Властивості

Гірчиця допомагає при кашлі і ларингіті, широко використовується як зігріваючий і подразнюючий засіб, посилює кровообіг в організмі. Застосовуються при лікуванні бронхіту, ревматизму, запаленні легенів, невралгії, а також використовується при радикуліті, подагрі, невриті. Гірчиця має зігріваючі властивості, тому її широко використовують для лікування і профілактики застудних захворювань як у вигляді приправи до їжі, так і у вигляді гірчичників, компресів, гірчичних ванн, розтирань та ін. Гірчиця підвищує апетит, сприяє покращенню роботи травного тракту і нормалізує обмін речовин. Гірчиця посилює кровообіг.

Подорожник має кровоспинну, протизапальну, бактерицидну, знеболюючу, ранозагоюючу і протиалергічну дію.

Скипідар має антисептичні, бактерицидні, дезінфікуючі та зігріваючу властивості.

Ялицева олія ефективно бореться з вірусними інфекціями, складними застудними захворюваннями та хворобами дихальних шляхів.

Ефірну олію евкаліпту застосовують для профілактики вірусних та інфекційних захворювань, а також для інгаляцій і розтирання грудей при захворюваннях горла і бронхів.

Лавандова олія надає розслаблюючу і заспокійливу дію на нервову систему.

Показання

Рекомендован в якості ефективного засобу для профілактики застудних захворювань у дітей. Комплекс активних компонентів гелю-бальзаму має протизапальну, антисептичну, зігріваючу дію, покращує кровообіг. Гель-бальзам сприяє кращому видаленню мокротиння і зниженню його в’язкості при запаленні верхніх дихальних шляхів, покращенню дихання при «закладеності» носа і швидкому зняттю симптомів застуди.

Протипоказання

Підвищена чутливість до окремих компонентів.

Спосіб застосування та дози

Невелику кількість гелю-бальзаму втерти легкими масажними рухами в область грудної клітини та спини. Наносити на чисту, суху шкіру. Для більш тривалого збереження зігріваючого дії рекомендується закутати оброблену ділянку вовняною тканиною.

Умови зберігання

Форма випуску

Туба 70 мл.

Термін придатності

24 місяці.

Додати відгук до товару

Відгук про Гель-Бальзам Дитячий Гірчичний Зігріваючий 70 мл

Цей товар ще не має відгуків