Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Гепазак Плюс розчин по 10 мл у саше №20

Код: 71718
Гепазак Плюс розчин по 10 мл у саше №20
Ціна від 414.76 до 808.99 грн

Наявність у 2892 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

захворювання печінки та жовчних шляхів

Галузь застосування

гастроентерологія

Форма випуску

Саше рідини

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Гепазак Плюс розчин по 10 мл у саше №20

Склад

очищена вода, сахароза, бетаїн, регулятори кислотності (яблучна кислота, лимонна кислота), L-аргінін, ароматизатор виноградний, консервант – сорбат калію. Без ГМО.

Показання

ГЕПАЗАК® ПЛЮС може бути рекомендований в якості дієтичної добавки до раціону харчування осіб, що знаходяться під впливом шкідливої дії факторів навколишнього середовища, при станах, пов’язаних з порушенням білкового метаболізму (стреси, астенія, травми, голодування, ацетоанемічний стан та ін.), як додаткове джерело аргініну та бетаїну з метою підтримки нормального функціонального стану гепатобіліарної системи.

Поєднання аргініну та бетаїну сприяє: підвищенню синтезу білків та фосфоліпідів мембран гепатоцитів, покращенню детоксикаційних можливостей печінки шляхом дезактивації аміаку, підтримки нормального кровообігу та процесів мікроциркуляції у печінці, зменшенню гіпоксії печінки. Аргінін і бетаїн забезпечують збільшення витривалості до фізичних навантажень, підвищення працездатності; сприяють зменшенню загальної слабкості і втоми, припливу сил та енергії.

Бетаїн сприяє підтримці нормального рівня гомоцистеїну. Бетаїн як універсальний осмопротектор підтримує водноелектролітний баланс клітин (боротьба з ацидозом) та підсилює знешкодження і виведення токсинів, вільних радикалів, продуктів обміну алкоголю та медикаментів з організму.

Додати відгук до товару

Відгук про Гепазак Плюс розчин по 10 мл у саше №20

Цей товар ще не має відгуків