Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Герпецил крем 15 мл

Код: 68925
Герпецил крем 15 мл
Ціна від 72.00 до 72.00 грн

Наявність у 87 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

герпес симплекс

Галузь застосування

дерматологія

Форма випуску

М’які зовнішні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Герпецил крем 15 мл

Склад

Вода дистильована, гліцерин, вазелін, емульгатор No 1, диметикон, ПЕГ- 400, ацикловір, пропіленгліколь, цетілстеариловий спирт, моногліцериди дистильовані, какао-масло, олія зародків пшениці, Д-Пантенол, ПЕГ- 40 гідрогенізована рицинова олія, арістофлекс, вітамін Е, тимол, ефірні оліі?: чайного дерева, лимонна, евкаліптова; сорбат калію, бензоат натрію, феноніп ХВ, антиоксидант ВНТ.

ГЕРПЕЦИЛ TM крем – це комплексний засіб на основі ацикловіру і натуральних рослинних олій для покращення стану шкіри при симптомах герпетичноі? інфекціі?. Допомагає прискорити загоєння та полегшити неприємні відчуття на шкірі та губах.

Ацикловір – противірусний засіб, який має інгібіторну активність відносно вірусів герпесу людини, зокрема вірусів простого герпесу, вітряноі? віспи та оперізувального герпесу.

Олія евкаліптова – рослинний антисептик, який ефективно пригнічує збудників герпетичноі? інфекціі? та стрептококи.

Олія зародків пшениці, завдяки високому вмісту поліненасичених жирних кислот і антиоксиданту вітаміну Е, має живильні, зволожувальні, протизапальні, антитоксичні, тонізуючі та регенеруючі властивості.

Олія чайного дерева – природний антисептик, має широкий спектр антивірусних, антибак- теріальних, протигрибкових властивостей.

Какао-масло – джерело вітамінів та біологічно- активних речовин, має ранозагоювальні, протизапальні, антигістамінні властивості.

Показання

Застосовується для покращення стану шкіри при ураженнях герпетичною інфекцію, оперізуючим лишаєм, вітряною віспою. Компоненти крему сприяють загоєнню уражених ділянок, допомагають пришвидшити і?х відновлення та запобігти подальшому поширенню уражень на сусідні ділянки шкіри. Можливе використання засобу після татуажу губ

Протипоказання

Застосовувати виключно зовнішньо, запобігати потраплянню в очі, на слизові оболонки, відкриті рани. Перед першим застосуванням слід зробити пробу на індивідуальну чутливість: нанести крем на шкіру внутрішньоі? сторони зап'ястя та зачекати 10 хвилин. У разі появи небажаноі? реакціі? (алергічна реакція, свербіння, почервоніння, висипка тощо) крем-бальзам не застосовувати. Після застосування крему слід ретельно вимити руки. У разі випадкового потрапляння в очі і?х слід ретельно промити водою до повного видалення залишків крему.

Протипоказання

Діти до 4-х років, жінки в період вагітності та лактаціі?, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів засобу.

Спосіб застосування та дози

Наносити на відповідні ділянки, за допомогою насадки на тубі, тонким шаром 4-5 разів на добу (кожні 4 години).

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці за температури не вище +25 °С в захищеному від прямих сонячних променів та недоступному для дітей місці.

Термін придатності

3 роки.

Дата виготовлення відповідає номеру партіі? і зазначена на шві туби.

Крем косметичний.

Не є лікарським засобом. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Додати відгук до товару

Відгук про Герпецил крем 15 мл

Цей товар ще не має відгуків