Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

ГлауВіт №36

Код: 56670
ГлауВіт №36
Ціна від 417.12 до 613.99 грн

Наявність у 986 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Інструкція для ГлауВіт №36

Склад

Аскорбінова кислота 100 mg (мг)
ретинолу ацетат 15 mg (мг)
тіаміну гідрохлорид 1,5 mg (мг)
ціанокобаламін 10 mcg (мкг)
гінкго білоба 80 mg (мг)
екстракт чорниці 60 mg (мг)
допоміжні речовини: кремнію діоксид колоїдний, крохмаль картопляний, кальцію стеарат.

Харчова (поживна) цінність 100 г добавки: білки – 0 g (г), жири – 0 g (г), вуглеводи – 19,8 g (г). Енергетична цінність (калорійність) 100 г продукту: 79,6 Kcal (ккал).

Властивості

Жиророзчинні вітаміни:
Ретинол (вітамін А) входить до складу зорового пігменту родопсину, який витрачається, коли збуджується світлочутлива клітина (паличка). Саме тому нестача родопсину призводить до зниження зорових функцій, наприклад, адаптації до темноти.

Водорозчинні вітаміни:
Аскорбінова кислота (вітамін С) укріплює стінки судин ока.

Тіамін (вітамін В1бере участь у передаванні нервових імпульсів в очних нервах. Також він сприяє утворенню ферменту холінестерази, низький рівень якої призводить до зниження гостроти зору, підвищення внутрішньоочного тиску, що є причиною глаукоми.

Ціанокобаламін (вітамін В12позитивно впливає на стан зорового нерва, запобігає розвитку глаукоми і “старінню очей”.

Гінкго білоба нейтралізує негативну дію вільних радикалів, запобігаючи передчасному старінню й розвитку онкохвороб. Поліпшує зір, підвищуючи стійкість сітківки ока до різноманітних пошкоджень.

Антоціани чорниці здатні накопичуватися в тканинах ока й особливо в сітківці. Сприяють відновленню світлочутливого пігменту сітківки – родопсину. Поліпшують трофіку сітківки ока, зміцнюють капіляри сітківки. Підвищують чутливість сітківки до різних рівнів світлового випромінювання і посилюють гостроту зору.

Показання

Дієтична добавка до раціону харчування – джерело вітамінів А, С і групи В та природного антиоксиданту – антоціану; сприяє поліпшенню функціонального стану органа зору та обмінних процесів у тканинах ока, підвищенню гостроти зору; допомагає зняти втому та напруження на зір (наприклад, у разі тривалої роботи за комп’ютером, перебуваннi за кермом, або довгому читаннi).

Регулярне вживання добавки може сприяти зменшенню ймовірності розвитку вікових змін сітківки; у комплексі заходів, які спрямовані безпосередньо на попередження зниження гостроти зору, позитивно впливає при підвищених зорових навантаженнях і при початку розвитку різноманітних порушень зору.

Добавку дієтичну не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, діти до 14 років, вагітність, період лактації.

Спосіб застосування та дози

Дорослим і дітям віком понад 14 років по 1 капсулі 1 раз на день під час вживання їжі. Капсулу слід ковтати.

Термін вживання 14 днів, у подальшому термін вживання узгоджується з лікарем. Перед застосуванням потрібно проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника за температури від 1 °С до 25 °С та відносної вологості повітря не вище 75%. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

3 роки з дати виготовлення.

Форма випуску

Капсули по 425 mg (мг) по 12 штук у блістерах, по 3 блістери у картонній коробці.

Додати відгук до товару

Відгук про ГлауВіт №36

Цей товар ще не має відгуків