Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

ГіалВан р-н 60 мг/4 мл шприц №1

Код: 64304
ГіалВан р-н 60 мг/4 мл шприц №1
Ціна від 7800.00 до 7800.00 грн

Наявність у 1 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

Ін’єкції

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для ГіалВан р-н 60 мг/4 мл шприц №1

Склад

ХІАЛВАН є стерильним непірогенним в'язко-пружним розчином, виготовленим з натрієвої солі гіалуронової кислоти, отриманої шляхом бактеріальної ферментації з фракції високої молекулярної маси. Гіалуронова кислота, полісахарид родини глікозаміногліканів, природно присутній у багатьох людських тканинах, наприклад, у хрящах та синовіальній рідині; вона постійно виділяється у простір суглоба та являє собою важливий компонент синовіальної рідини, якій вона надає характерну в'язкість і пружність. Такі властивості є фундаментальними для функцій змащування та поглинання ударів, які виконуються рідиною в нормальних суглобах, щоб захистити хрящ і м'які тканини від механічних ушкоджень. При травматичних та дегенеративних захворюваннях суглобів у синовіальній рідині спостерігається недостатня кількість гіалуронової кислоти та втрата в'язкості, що спричиняє погіршення функції суглоба та больову симптоматику. Численні дані в літературі показують, що внутрішньосуглобове введення гіалуронової кислоти здатне відновити в'язко-пружні властивості синовіальної рідини, полегшуючи біль та покращуючи рухливість суглоба.

Склад

Активна речовина:

4 мл розчину містять 60 мг натрієвої солі гіалуронової кислоти.

Допоміжні речовини: натрію хлорид, натрію гідрофосфат додекагідрат, натрію дигідрофосфат дигідрат, вода для ін'єкцій.

Показання

ХІАЛВАН являє собою тимчасовий замінник синовіальної рідини для пацієнтів, що страждають на дегенеративну або травматичну артропатію тазостегнового та колінного суглоба, яка спричиняє зміну функціональних характеристик синовіальної рідини, без активного синовіту.

Протипоказання

Не можна вводити пацієнтам з підтвердженою індивідуальною гіперчутливістю до компонентів продукту та у випадках інфекцій або захворювань шкіри в зонах ділянок ін'єкцій. Свідчення протипоказань для повторного лікування відсутні.

Не використовуйте продукт у разі пошкодження упаковки.

Не використовуйте після завершення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Термін придатності стосується продукту, що зберігається в оригінальній упаковці при температурі не вище 25° C.

Продукт призначений для одноразового застосування, тобто, для використання лише один раз для єдиного пацієнта. Зібраний шприц необхідно утилізувати негайно після використання, незалежно від того, чи повністю був введений розчин.

Якщо цей продукт піддається переробці та / або використовується повторно, компанія Fidia Farmaceutici S.p.A. (Фідіа Фармацевтика С.п.А.) не може гарантувати характеристики, функціональність, структуру матеріалу, чистоту і стерильність продукту. Повторне використання може спричинити захворювання, інфекції та / або серйозне травмування пацієнта або користувача. Після використання утилізуйте відповідно до застосовної національної практики. Зберігати в недосяжному для дітей місці.

Спосіб застосування та дози

Введення продукту має здійснювати виключно кваліфікований лікар. Необхідно дотримуватися всіх правил стосовно асептики та техніки ін'єкцій. Перед введенням усуньте усі виділення суглоба, якщо такі наявні.

Можуть знадобитися додаткові курси лікування після першого застосування, щоб підтримати переваги лікування впродовж тривалого часу, в залежності від індивідуальних потреб пацієнта.

Вводьте ХІАЛВАН за допомогою відповідної стерильної голки калібру 18 G або 20 G.

Якщо ХІАЛВАН застосовується для тазостегнового суглоба, рекомендується виконувати ін'єкцію під ультразвуковим спостереженням. У цьому немає необхідності, якщо ХІАЛВАН застосовується для колінного суглоба.

Стерильність зовнішньої поверхні шприца робить продукт придатним до використання в операційній.

Побічні реакції

Час від часу в місці ін'єкції може виникати локальний біль, набряк, жар та почервоніння. Такі симптоми, як правило, є помірними та тимчасовими.

Час від часу у зв'язку з внутрішньосуглобовими ін'єкціями гіалуронату повідомлялося про більш виражені запальні реакції, іноді з кристалами пірофосфату натрію. Як для будь-якого внутрішньосуглобового лікування, при недотриманні загальних застережень щодо ін'єкцій, або якщо місце ін'єкції не є асептичним, зрідка може виникати септичний артрит

Взаємодія з іншими лікарськими засобами та інші види взаємодії

Не використовуйте спільно з дезінфікуючими засобами, що містять четвертинні сполуки амонію, в присутності яких гіалуронова кислота може давати осад.

Щоб запобігти будь-якій можливій взаємодії, уникайте одночасного введення з іншими внутрішньосуглобними препаратами.

Застосування у період вагітності або годування груддю

Хоча доклінічні дослідження на піддослідних тваринах показали, що продукт не має потенційної репродуктивної токсичності та токсичної дії на організм, що розвивається, ХІАЛВАН не випробувався на вагітних жінках.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці при температурі не вище 25° C.

Термін придатності

Термін придатності вказаний на упаковці.

Форма випуску

1 попередньо заповнений шприц у картонній коробці.

Кожний шприц герметично запечатаний у блістері, стерилізованому оксидом етилену, та містить термічно стерилізований розчин натрієвої солі гіалуронової кислоти 60 мг/ 4 мл.

Додати відгук до товару

Відгук про ГіалВан р-н 60 мг/4 мл шприц №1

Цей товар ще не має відгуків