Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Голки до шприц-ручки Новофайн (Novofine) 30G (0,3 х 8 мм) №100

Код: 58899
Голки до шприц-ручки Новофайн (Novofine) 30G (0,3 х 8 мм) №100
Ціна від 529.79 до 858.00 грн

Наявність у 284 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

Шприц

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Голки до шприц-ручки Новофайн (Novofine) 30G (0,3 х 8 мм) №100

Склад

Опис

NovoFine 30G - це дуже тонкі стерильні одноразові голки, датської компанії виробника фармацевтичних продуктів Novo Nordisk. Підходять практично для всіх видів систем введення інсуліну, як компанії NovoNordisk (FlexPen, NovoPen 3, NovoPen 4, NovoPen Junior, Innolet, Victoza), так і інших компаній-виробників (Sanofi, Aventis Pharma, Lilly, Owen Mumford, Ypsomed і ін. ).

Правильний вибір голок для ін'єкторів і шприц-ручок забезпечує надійне, безпечне і правильне введення інсуліну, що підвищує результативність інсулінотерапії, яка була призначена лікарем.

Високоточна заточка і полірування голки знижує пошкоджуваність шкірних покривів і допомагає уникнути кровотеч після ін'єкції, а також дозволяє мінімізувати біль під час проколу. Голка виготовлена ??з хірургічної сталі і її внутрішній діаметр дорівнює 0,3 мм, що є достатнім для подачі інсуліну і допомагає зменшити зусилля, необхідне для проведення ін'єкції. Голки покриті силіконом, завдяки цьому значно знижується опір при проникненні крізь тканини.

Novo-Fine 30G оснащені досить міцним зовнішнім ковпачком і захисним фланцем на внутрішньому ковпачку, що забезпечує безпеку і оберігає від мимовільних травм під час експлуатації голки.

Довжина голки середня і становить 8 мм, вона підібрана так, щоб уникнути випадкового внутрішньом'язового введення і гарантувати підшкірне введення гормону.

Комплект містить 100 голок запакованих в індивідуальну стерильну упаковку.

Показання

Голки призначені для одноразового використання. При кожній процедурі варто застосовувати нову голку. Це зробить процедуру проведення ін'єкції безпечною і менш болючою, а також допоможе отримати максимальний результат від інсулінотерапії.

Повторно використовувати одну і ту ж голку неприпустимо і може привести до ряду несприятливих наслідків.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Голки до шприц-ручки Новофайн (Novofine) 30G (0,3 х 8 мм) №100

Цей товар ще не має відгуків