Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Імунсил D3 капс. №30

Код: 67103
Імунсил D3 капс. №30
Ціна від 352.99 до 578.99 грн

Наявність у 2741 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

вітаміни

Галузь застосування

загальна терапія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Імунсил D3 капс. №30

Склад

1 капсула содержит: активные ингредиенты: бета-глюкан - 250 mg (мг) (содержащий 80% бета-глюканов 1,3 и 1,6), цинка глицинат - 16,5 mg (мг) (что эквивалентно 5 мг цинка), витамин D3 (холекальциферол) - 50 μg (мкг) (2000 МЕ) Вспомогательные вещества: наполнители: микрокристаллическая целлюлоза, лактоза, кальция стеарат, диоксид кремния аморфный (Орисил)

Склад

1 капсула містить: активні інгредієнти: бета-глюкан – 250  mg(мг) (що містить 80% бета-глюканів 1,3 і 1,6), цинку гліцинат – 16,5 mg(мг) (що еквівалентно 5 мг цинку), вітамін D3 (холекальциферол) – 50 µg(мкг) (2000 МО); допоміжні речовини: наповнювачі: мікрокристалічна целюлоза, лактоза, кальцію стеарат, діоксид кремнію аморфний (орісіл); оболонка капсули: желатин.

Поживна (харчова) і енергетична цінність (калорійність)

На 100 g(г) добавки: білки – 15,0 g(г), вуглеводи – 1,1 g(г), жири – 0 g(г); 64,4 kcal(ккал) / 269,4 kJ(кДж).

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) щоденної кількості (2 капсули): білки – 0,13 g(г), вуглеводи – 0,01 g(г), жири – 0 g(г); 0,54 kcal(ккал) / 2,26 kJ(кДж).

Властивості

Бета-глюкани (β-glucan) – група полісахаридів, що складаються з мономерів D-глюкози та є структурними елементи мембрани дріжджових грибів Saccharomyces cerevisiae. Численні дослідження довели, що бета-глюкани (1,3 і 1,6) є потужними природними імуномодуляторами. Основний механізм дії бета-глюканів – безпосередня взаємодія з рецепторами макрофагів, що активує неспецифічні захисні механізми і розвиток специфічної імунної відповіді: відбувається активація цитотоксичних макрофагів, посилення продукції інтерлейкіну-1 макрофагами, стимулювання Т-лімфоцитів, збільшення продукції інших цитокінів, активація клітин-кілерів (NK-клітини), підвищення рівня білка гострої фази в сироватці крові. Бета-глюкани мають протизапальні властивості (інгібують синтез прозапальних цитокінів – інтерлейкінів-6 та -12) і посилюють синтез інтерферону. Таким чином, бета-глюкан активують як місцевий імунітет, забезпечуючи першу лінію захисту організму людини від мікроорганізмів, так і системний імунітет, що приводить до знищення патогенів при їх потраплянні в організм. Посилання імунітету бета-глюканами (1,3 і 1,6) відбувається без його надмірної стимуляції, що упереджує виникнення аутоімунних порушень. Бета-глюкани також позитивно впливають на ліпідний обмін, знижуючи рівень холестерину та глюкози в крові, мають антиоксидантні властивості і сприяють нормалізації кишкового мікробіому.

Вітамін D3 (Vitamine D3) (холекальциферол) є одним з ключових вітамінів, який бере участь у функціонуванні імунної системи, впливаючи на синтез лімфокінів – речовин, що продукуються лімфоцитами, забезпечуючи тим самим протікання реакцій імунітету. Вітамін D3 бере участь в інших процесах обміну речовин в організмі, а також виконує в організмі людини різноманітні функції: сприяє підтриманню кісток у нормальному стані, сприяє нормальній роботі м’язів, сприяє нормальному всмоктуванню/засвоєнню кальцію та фосфору, сприяє нормалізації рівня кальцію в крові, сприяє підтриманню зубів у нормальному стані, бере участь у поділі клітин.

Цинк (Zink) є одним із найважливіших мікроелементів, який входить до складу багатьох ферментних систем, що регулюють основні процеси обміну речовин, а саме: бере участь у синтезі білків та в обміні вуглеводів. Цинк сприяє росту та розвитку клітин, правильному функціонуванню імунної системи та забезпеченню імунологічної відповіді, присмерковому зору, смаковим відчуттям та сприйняттю запаху. Впливає на збереження нормального рівня вітаміну А в крові, подовжує час дії інсуліну та полегшує його накопичення. Цинк сприяє поліпшенню репродуктивної функції у чоловіків, необхідний для утворення нормальних сперматозоїдів. Цинк необхідний для нормальної функції шкіри, бере участь у процесах регенерації шкіри, секреції сальних залоз, зростанні нігтів та волосся.

Показання

Імунсил® D3 рекомендований як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження, вітаміну D3 та цинку при порушеннях обмінних процесів, обумовлених дефіцитом цинку та вітаміну D3 та нормалізації функціонального стану імунної системи, у т.ч. при застуді та інфекційних захворюваннях. Імунсил® має імуномодулюючі властивості та сприяє пригніченню розвитку вірусів та бактерій завдяки активації місцевого та системного імунітету. Імунсил® D3 зменшує ризик виникнення вірусних та респіраторних захворювань під час піків сезонних інфекцій, перешкоджає виникненню ускладнень та сприяє прискоренню одужання. Імунсил® D3 компенсує нестачу цинку та вітаміну D3 в організмі та позитивно впливає на метаболізм.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів,дитячий вік, вагітність, лактація, тяжкі захворювання нирок, гіпермагнезіємія, гіперкальціурія та гіпервітаміноз D3.

Застереження

Імунсил® D3 можна вживати тільки через 2 години після застосування тетрациклінових та залізовмісних лікарських засобів. Не рекомендується приймати засіб одночасно з проносними засобами та серцевими глікозидами. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Спосіб застосування та дози

Вживати дорослим по 1 капсулі на день в період сезонних вірусних інфекцій та/або дефіциту вітаміну D3 та цинку; по 2 капсули на день для пришвидшення одужання та попередження розвитку ускладнень в період сезонних вірусних інфекцій. Імунсил® D3 слід приймати під час їди, запиваючи достатньою кількістю води.

Рекомендований курс прийому:

1-3 місяці. При необхідності курс можна подовжити за рекомендацією лікаря.

Перед застосуванням рекомендовано проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

Форма випуску

1 капсула масою нетто 350 mg(мг) ± 7,5 %.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці за температури від 4° С до 25° С.

Дата виготовлення: дату виготовлення вказано на упаковці.

Термін придатності

24 місяці з дати виготовлення.

Номер партії виробництва: вказано на упаковці.

Додати відгук до товару

Відгук про Імунсил D3 капс. №30

Цей товар ще не має відгуків