Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Кальцій-Д3 GOLD капсули №50

Код: 70088
Кальцій-Д3 GOLD капсули №50
Ціна від 70.20 до 91.80 грн

Наявність у 19 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

дефіцит вітаміну Д і кальцію, рахіт, остеопороз

Галузь застосування

вітаміни і мінерали

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 12 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Кальцій-Д3 GOLD капсули №50

Склад

Склад 1 капсули: кальцію карбонат - 0,35 г, вітамін D3 - 16,88 МО (0,42 мкг); лактоза, магнію стеарат - до 0,4 г.

Опис

Кальцій-D3 Голд містить кальцій і вітамін D, які відіграють виключно важливу роль в життєдіяльності людини, будучи незамінними структурними елементами клітин і тканин організму.

Кальцій є основним будівельним елементом в організмі, необхідним протягом усього життя. Організм дорослої людини в середньому містить 1000-1200 г кальцію, з якого 99% включено в кісткову тканину, дентин, емаль зубів, а 1% припадає на внутрішньоклітинний кальцій, кальцій крові і тканинної рідини. Кальцій відіграє найважливішу роль у формуванні кісткової тканини, мінералізації зубів, згортанні крові, бере участь в процесах передачі нервових імпульсів і підтримці стабільного функціонування нервової системи, регуляції скоротливості скелетних м'язів і м'язи серця, впливає на кислотно-лужну рівновагу організму і активність ряду ферментів. Недостатнє надходження кальцію в організм підсилює виведення його з кісток в кров, викликаючи демінералізацію кісток і остеопороз.

Функції вітаміну D в організмі різноманітні, головна з них - регулювання фосфорно-кальцієвого обміну. При нестачі вітаміну D у дітей розвивається рахіт, а у дорослих розм'якшення кісток і остеопороз. Вітамін D регулює засвоєння мінералів кальцію і фосфору, рівень вмісту їх в крові і надходження їх в кісткову тканину і зуби. Крім цього, вітамін D попереджає слабкість м'язів, сприяє підвищенню імунітету, бере участь в регуляції артеріального тиску, роботи серця і згортання крові. Вітамін D необхідний для нормального функціонування щитовидної залози і нирок, від нього залежить сприйнятливість організму до шкірних захворювань. Також вітамін D блокує безконтрольне розмноження клітин організму, що робить його ефективним в профілактиці онкологічних захворювань.

Лактоза і магній (у вигляді магнію стеарату), які входять до складу Кальцій-D3 Вертекс як допоміжні речовини, також сприяють засвоєнню кальцію в організмі.

ТУ У 15.8-31062507-045: 2011. Не є лікарським засобом.

Протипоказання

Діти до 12 років, вагітність і період лактації, гіперкальціємія, саркаідоз, сечокам'яна хвороба з утворенням кальцієвих конкрементів, ниркова недостатність, індивідуальна підвищена чутливість до компонентів продукту.

Спосіб застосування та дози

Дорослим і дітям старше 12 років по 2 капсулі 3 рази на день.

Рекомендований термін споживання: 4-6 тижнів, при необхідності курс можна повторити.

Перед застосуванням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

Умови зберігання

У сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, при температурі від 0 ° С до 25 ° С і відносній вологості повітря не більше 75%.

Термін придатності

24 місяці.

Додати відгук до товару

Відгук про Кальцій-Д3 GOLD капсули №50

Цей товар ще не має відгуків