Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Кератостіл краплі оч. по 10 мл у флак.-крап.

Код: 67534
Кератостіл краплі оч. по 10 мл у флак.-крап.
Ціна від 193.52 до 429.90 грн

Наявність у 4118 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

синдром сухого ока, кератокон’юнктивіт

Галузь застосування

офтальмологія

Форма випуску

Рідини очні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Кератостіл краплі оч. по 10 мл у флак.-крап.

Склад

Гіпромелоза (гідроксипропілметилцелюлоза) 0,3%, цетримід 0,01%, декспантенол, динатрію едетат, натрію фосфат двоосновний, калію фосфат одноосновний, очищена вода.

Показання

Очні краплі Кератостіл – це стерильний водний розчин 0,3% гіпромелози (гідроксипропілметилцелюлози), який застосовується для зволоження, змащування та заспокоєння тканини ока; для пришвидшення реепітелізації рогівки; для усування відчуття сухості та легкого подразнення очей через умови навколишнього  середовища (кондиціонування повітря, пил, сонячне випромінювання); при втомі очей, спричиненої тривалим читанням, керуванням автомобілем чи користуванням компютером.

Очні краплі Кератостіл (властивості) – розчин повністю прозорий, розчинний у воді у всіх пропорціях, не утворює нерозчинних осадів з наявними у сльозній рідині солями металів чи органічними речовинами; має pH повністю сумісний із тканинами ока та сльозною рідиною, що забезпечує його високу переносимість.

Спосіб застосування та дози

Закапувати 1-2 краплі  розчину у нижнє кон’юнктивальне склепіння ока, обережно натискаючи на флакон. У разі потреби можна використовувати більше одного разу на день. Тривалість курсу лікування залежить від клінічної картини і встановлюється лікарем індивідуально.

Умови зберігання

Зберігати за температури не вище +25 оС.

Зберігати у місцях, недоступних для дітей.

Додати відгук до товару

Відгук про Кератостіл краплі оч. по 10 мл у флак.-крап.

14.09.2022

Кератостил капли мне не подошли, брала от сухого глаза, увлажнения не почувствовала, наоборот ухудшились рези и песок в глазах, хотя маме подошли хорошо

25.08.2022

Офтальмолог выписал эти капли для ночных линз, пользовалась 3 месяца. Потом начался аллергический конъюнктивит в уголках глаз(возможно индивидуальные особенности организма). Средство не плохое, никак не ощущается на глазах, но может вызвать аллергическую реакцию.