Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Клітковина Ваговий коректор 150 г

Код: 73033
Клітковина Ваговий коректор 150 г
Ціна від 74.18 до 99.00 грн

Наявність у 852 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

нормалізація ваги, випорожнення, очищення організму

Галузь застосування

краса і здоров’я

Форма випуску

Порошок недозовані

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Клітковина Ваговий коректор 150 г

Склад

Зернівки і висівки гречки / вівса, кора жостеру / плоди жостеру, корінь цикорію, імбиру, насіння пажитника сінного (фенугрек), слані цистозири / фукуса, плоди лимона, екстракт ананаса, екстракт грибів Мейтаке / Плеврот (Глива).

Опис

Оптимальний склад високомолекулярних полісахаридів вищих лікарських грибів і рослин - є ідеальним коректором ваги, безпечним способом зниження рівня холестерину, запобігає травним розладам, підтримує біоценоз кишечника і його моторику, справляється з почуттям голоду, тягою до солодкого, не допускає надлишок інсуліну, перешкоджає застою, гниттю і бродінню в кишечнику, сприятливо впливає на абсорбцію поживних речовин, захисні і функціональні можливості слизової кишечника; служить живильним середовищем для біфідо- і лактобактерій, активізує виведення канцерогенів, зайвих жирів, глюкози, сприяючи нормалізації показників тиску, рівня холестерину і цукру в крові; м'яко регулює метаболічні процеси, ферментативну активність, захищає організм від патологій пов'язаних із зайвою вагою, ракових пухлин. Раціонально підібраний склад природних Фітосорбент, який включає найбільш активні групи «очищувачів», полісахаридів, інулін, фруктанов, пектинів та інших активних речовин, які беруть участь в процесах самоочищення, самовідновлення організму на клітинному рівні, нормалізують порушені обмінні процеси, в тому числі ліпідний обмін.

Інулін - містять інгредієнти активізують виведення токсичних речовин, відновлюють мікрофлору кишечника, можна зупинити адсорбують біфідо і лактобактерії, сприяють їх життєдіяльності в просвіті кишечника і подальшій аплікації на стінки кишечника, надаючи лікувальну дію при дисбактеріозі.

Збалансований склад рослин-термогенніків, які активізують обмін речовин в організмі, а також йодовмісних рослин і бромелайну стимулюють розщеплення жиру, підвищують швидкість термогенних процесів в організмі, що призводить до зменшення підшкірно-жирового шару і перешкоджає набору зайвої ваги, дозволяє прогнозовано управляти своєю вагою.

Результати клінічних досліджень показують, що спільне поєднання екстракту грибів і трав до раціону харчування прирівнюється до стандартної низькокалорійної білкової дієти.

Показання

Рекомендується як загальнозміцнюючий засіб профілактики і корекції ожиріння, а також до раціону харчування при наступних станах та захворюваннях:

  • інтоксикації різного походження (харчові, лікарські, алкогольні, променеві);
  • надмірна вага, ожиріння, в тому числі його патологічні види;
  • запори, атонія кишечника;
  • порушення вуглеводного обміну (цукровий діабет);
  • порушення сольового обміну (подагра, нирковокам'яна, жовчокам'яна хвороба);
  • порушення ліпідного обміну (атеросклероз судин, гіперхолестеринемія);
  • метаболічний синдром на фоні несприйнятливості тканин до інсуліну;
  • ІХС, гіпертонічна хвороба;
  • паразитарна та глистяна інвазії;
  • гіпофункція щитовидної залози;
  • для осіб контролюючих свою вагу.

Спосіб застосування та дози

По 1-2 чайні ложки продукту два рази в день між прийомами їжі, запиваючи водою або кефіром. Лікувально-профілактичний курс 8-12 тижнів. При необхідності повторити.

Прийом фітопрепарату не скасовує призначення лікаря.

Додати відгук до товару

Відгук про Клітковина Ваговий коректор 150 г

Цей товар ще не має відгуків