Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Лапекс капсули №30

Код: 61034
Лапекс капсули №30
Ціна від 193.54 до 309.40 грн

Наявність у 649 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

захворювання щитовидної залози

Галузь застосування

ендокринологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Лапекс капсули №30

Склад

Перстач білий (екстракт) - 150 мг, Спіруліна - 70 мг, Аронія (горобина чорноплідна) - 60 мг.

Допоміжні речовини: лактози моногідрат (цукор молочний), крохмаль картопляний, кальцію стеарат аеросил (кремнію діоксин колоїдний); оболонка капсули: желатин, титану діоксин.

Поживна (харчова) та енергетична цінність (калорійність) на 100 г: білки - 26,42 г, вуглеводи - 54,21 г, жири - 2,57 г; 534,83 (2240,95)

Властивості

Лапекс - сучасний полікомпонентний засіб, складі якого містить виключно натуральні компоненти. Кожна його складова відіграє важливу роль в нормалізації функцій щитовидної залози.

Перстач білий застосовується в медицині при лікуванні патологій щитовидної залози, таких як: аутоімунний тиреоїдит, гіпотиреоз (в тому числі і післяопераційний), дифузний зоб, еутиреоз та йод дефіцитні стани, завдяки певної кількості елементарного йоду та аніонів йодистої кислоти.

Перстач містить флавоноїди, сапоніни, ірідоїди, феніл карбонові кислоти та крохмаль, велику кількість мікроелементів. Деякі дані вказують на здатність перстачу білого до розсмоктування м’яких пухлин та вузлових утворень, покращення структури волос та нігтів.

Аронія (горобина чорноплідна) багата на природний йод та йодовмісні сполуки, надзвичайно корисна для попередження розвитку ендемічного зобу та інших йод дефіцитних захворювань. Крім йоду, аронія містить антоціани, що можуть гальмувати розвиток новоутворень та сприяють зв’язуванню та виведенню токсинів з організму.

Спіруліна відіграє надважливу роль в обміні речовин. Ця водорость в своєму складі має більше 200 вітамінів, мінералів, амінокислот, ферментів, рослинних пігментів та полісахаридів. До них відносяться у-лінолєнова кислота та фікоцианіни. Ці сполуки здатні регулювати метаболічні процеси та несуть виразні антиоксидантні властивості: зупиняють розмноження атипічних клітин, та мають здатність зв’язувати та виводити вільні радікали.

Лапекс - унікальний натуральний засіб, до складових якого входить повний набір поживних речовин, білків, незамінних амінокислот та мікроелементів в необхідних пропорціях.

Показання

Лапекс рекомендований до раціону харчування як додаткове джерело флавоноїдів, сапонінів, фікоцианінів, йодовмісних сполук, що можуть відігравати важливу роль в обмінних процесах щитовидної залози, сприяти зменшенню набряку та попереджувати розвиток ускладнень при функціональних розладах в щитовидній залозі та сприяти нормалізації гормонального балансу, можуть гальмувати процеси окислення в клітинах та передчасне старіння організму.

Протипоказання

Індивідуальна несприйнятливість компонентів.

Спосіб застосування та дози

По 1 капсулі 2 рази на добу після їжі протягом 3-6 місяців. В подальшому термін вживання узгоджувати з лікарем.

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці при температурі від 0°С до 25°С та відносній вологості не більше 75%.

Додати відгук до товару

Відгук про Лапекс капсули №30

Цей товар ще не має відгуків