Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія ефірна Ароматика сосни сибірської 10 мл

Код: 58192
Олія ефірна Ароматика сосни сибірської 10 мл
Ціна від 61.00 до 135.96 грн

Наявність у 190 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Масла

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія ефірна Ароматика сосни сибірської 10 мл

Склад

100% ефірна олія сосни сибірської (Pinus Sylvestris Oil).

Опис

Сосни сибірської ефірну олію отримують методом парової дистиляції з хвої сосни сибірської (званої також сибірським кедром) - Pinus sibirica (сімейство соснові - Pinaceae).

Аромат: тонкий, свіжий, пряний, смолистий, деревний, бальзамічний з камфорною нотою.

Дія: загальнозміцнююча, антимікробна, протизапальна, болезаспокійлива, відхаркувальна, ранозагоювальна, кровоспинна.

Ефірна олія сосни сибірської покращує кровообіг, підвищує захисні сили організму, має загальнозміцнюючу дію.

Приймаючи Ванни з додаванням у воду всього декількох крапель такої олії, можна ефективно боротися з втомою, дратівливістю і нервовим напруженням.

Будь-які процедури з таким засобом надають загальнозміцнюючу дію і стимулюють роботу імунної системи, а також сприяють швидкому відновленню після перенесених важких хвороб.

Олія поширена і в косметології: її включають до складу засобів для обличчя з ефектом омолодження, живлення і розгладження, але олію можна використовувати і як самостійний засіб, що усуває зморшки.

Ще одна додаткова властивість продукту - репелентна. Олія відлякує комах, тому такий засіб може служити ефективним захистом від комарів.

Протипоказання

Застереження

Особам з індивідуальним несмприйняттям ефірної олії сосни сибірської.

З обережністю застосовувати перші 4 місяці вагітності.

Спосіб застосування та дози

Ефірна олія сосни сибірської добре поєднується з оліями  лавандовою, ліметовою, лимонною, м'яти перцевої, неролієвої, шавлії. Ці композиції можна використовувати для збагачення косметичних засобів, масажу, ванн, ароматизації приміщень.

Збагачення косметичних засобів

4-8 крапель олії сосни сибірської або однієї з вищевказаних сумішей олій на 15 г або 15 мл основи (рослинної олії, крему, тоніка, лосьйону, шампуню).

Масаж

6-7 крапель ефірної олії  або однієї з вищевказаних сумішей олій змішати з 1-2 столовими ложками будь-якої рослинної олії (жожоба, мигдалевої, персикових кісточок, виноградних кісточок та ін.) або обраного Вами крему.

Ванни

У наповнену ванну (37-38 °С) додати 6-7 крапель ефірної олії або однієї з вищевказаних композицій олій, попередньо змішаних з 1 столовою ложкою емульгатора (молока, меду, морської або кухонної солі). Тривалість процедури - 10-20 хвилин.

Ароматизація приміщення

4-6 крапель ефірної олії сосни сибірської або однієї із сумішей ефірних олій додати в аромалампу, заправлену водою, і запалити свічку. Аромат наповнить приміщення. При відсутності аромалампи можна нанести олію на серветку або додати  в чашку з гарячою водою і помістити її на радіатор опалення. Тривалість процедури - 15-30 хвилин.

Додати відгук до товару

Відгук про Олія ефірна Ароматика сосни сибірської 10 мл

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: