Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олія рослинна Адверсо арахісова 30 мл

Код: 26289
Олія рослинна Адверсо арахісова 30 мл
Ціна від 95.00 до 95.00 грн

Наявність у 1 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Категорія
Форма випуску

Масла

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олія рослинна Адверсо арахісова 30 мл

Склад

Олія арахісова застосовується при лікуванні гнійних і важко заживаючих ран. Дуже ефективний цей продукт при лікуванні діатезу у дітей.

Має світло-жовтий колір, є відмінним джерелом речовин, які благотворно впливають на стан шкіри, нігтів і волосся («вітаміни молодості» А і Е, бетаїн, вітаміни групи В, Омега-6, Омега-8 кислоти, фосфоліпіди, фітостероли, поліфеноли, магній, цинк, фосфор), у зв’язку з чим має наступну косметичну дію:

  • відмінно засвоюється, не залишає на шкірі відчуття жирності, арахісова олія сприяє пом’якшенню, живленню та інтенсивному зволоженню шкірного покриву.
  • завдяки присутності у складі компонентів, що стимулюють природний синтез колагену (протеїни, резверстрол і т.д.). Олія арахісу при регулярному зовнішньому застосуванню надає шкірі еластичність і пружність.
  • містить велику кількість природних антиоксидантів, арахісова олія сприяє відновленню захисних функцій епідермісу, а також запобігає передчасному старінню шкіри, пов’язаному з порушенням гормонального балансу або впливом ультрафіолетових променів.

Показання

 

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість олії.

Спосіб застосування та дози

Омолоджуючий масаж обличчя: на 2 чайні ложки арахісової олії додати 3-5 крапель олії троянди або сантала змішати і масажувати обличчя по масажних лініях.

Маска протизапальна для проблемної шкіри: до 1 столової ложки арахісової олії додати 4 краплі ялівцевої, 4 краплі петітгрейнової і 2 краплі лимонної ефірної олії. Отриману суміш наносити на попередньо очищену шкіру до повного всмоктування.

Масаж рук і нігтів: змішати по 1 чайній ложці арахісової, гарбузової та обліпихової олій. Приготовленою сумішшю, підігрітою на водяній бані до температури 38-40°C, масажувати пальці і нігті. Ванночки для рук і ніг проводять в суміші того ж складу, взятої в необхідному обсязі.

Ароматична ванна: розвести 1 чайну ложку арахісової олії і 6-8 крапель ефірної олії лаванди, пачулі, іланг-ілангу або будь-якої іншої, залежно від бажаного результату.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати щільно закритою при температурі +5 +25°C, в недоступному для дітей місці.

Додати відгук до товару

Відгук про Олія рослинна Адверсо арахісова 30 мл

Цей товар ще не має відгуків

Всі варіанти товару: