Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Мієлофан капсули №30

Код: 56015
Мієлофан капсули №30
Ціна від 299.00 до 598.99 грн

Наявність у 3860 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

моно і полінейропатія, невралгії, люмбаго

Галузь застосування

неврологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Мієлофан капсули №30

Склад

1 капсула містить: активні інгредієнти: уридин 5'-монофосфату динатрієва сіль – 50 мг, цитидин 5'-монофосфат – 5 мг, фолієва кислота (фолат) – 0,5 мг, вітамін В12 (ціанокобаламін) – 5 мкг; допоміжні речовини: антиспікаючі агенти: кремнію двоокис аморфний, магнію стеарат; наповнювач: мальтодекстрин; оболонка капсули: желатин, барвник титану діоксид.

Показання

МіелоФАН рекомендований як дієтична добавка до раціону харчування як додаткове джерело вітамінів (В12, фолату) і нуклеотидів (уридин 5'-монофосфату динатрієва сіль та цитидин 5'-монофосфат) з метою нормалізації функціонального стану нервової системи.

МіелоФАН сприяє відновленню пошкоджених нервових волокон і периферичних нервів, зокрема при підвищеній потребі в піримідинових нуклеотидах (ішіас, радикуліт, діабетична та алкогольна полінейропатії, міжреберні невралгії, неврит лицьового і трійчастого нервів), регенерації аксонів нервової тканини; нормалізації метаболізму нейронів.

Не є лікарським засобом.

Комплекс МієлоФАН сприяє відновленню нервових волокон, їх чутливості і функції. Засіб ефективніше інших нуклеотидів здатен знизити больовий синдром і захистити нейрони від загибелі в результаті впливу гомоцистеїну. Піримідинові нуклеотиди і вітаміни групи В допомагають відновити мієлинову оболонку нервового волокна та прискорити проведення нервових імпульсів. МієлоФАН рекомендований при полінейропатії, невриті та невралгії.

Протипоказання

Не перевищувати рекомендовану добову дозу. МієлоФАН не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Індивідуальна чутливість до компонентів засобу, вагітність і період лактації.

Спосіб застосування та дози

Вживати дорослим по 1 капсулі 1 раз на день під час їжі, запиваючи достатньою кількістю питної води. Зазвичай курс складає не менше 2-3 місяців. Перед застосуванням необхідно проконсультуватися з лікарем, який індивідуально визначить тривалість курсу.

Умови зберігання

Термін придатності

Дату виробництва вказано на упаковці. Термін придатності - 36 місяців від дати виробництва.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці за температури від 4 °C до 25 °C у сухому, захищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Додати відгук до товару

Відгук про Мієлофан капсули №30

Цей товар ще не має відгуків