Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Мумійо Очищене Шиладжит Азія 5 г

Код: 28460
Мумійо Очищене Шиладжит Азія 5 г
Ціна від 39.00 до 55.00 грн

Наявність у 62 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

імуномодулятор, загальнозміцнююча дія

Галузь застосування

імунологія

Форма випуску

Саше

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Мумійо Очищене Шиладжит Азія 5 г

Склад

муміє – 200 мг. Без ГМО.

Препарат Шиладжит виготовляється на основі гімалайського Мумійо (в оригіналі – Шиладжит), яке видобувається в Непалі - найвищій гірській місцевості земної кулі.

Шиладжит утворює природні нарости як натіків на стінах гротів і печер, у ущелинах скель, розташованих далеко від цивілізації на висоті трьох-п'яти і більше тисяч метрів над рівнем моря, в яких збереглися особливі умови, створені самою природою. Своє визнання Шиладжит отримав далеко поза Азії. Сьогодні цей найцінніший дар природи знають та використовують у всьому світі.

 

Показання

Висока біологічна активність препарату Муміє Shilajit обумовлена відмінними цілющими властивостями екстракту муміє. Багата мікро- і макроелементами добавка, сприяє регенерації шкіри та є природним стимулятором. Ви можете застосовувати її для підтримки та відновлення основних функцій організму.

Властивості:

  • Зменшує ламкість кісток, допомагає при переломах, тріщинах, скорочує термін відновлення;
  • допомагає загоєнню ран, навіть гнійних, знімає свербіж і запалення;
  • покращує стан ясен і слизової оболонки рота;
  • нормалізує обмінні процеси в організмі;
  • омолоджує, підвищує внутрішній тонус;
  • знімає біль і допомагає в лікуванні циститу;
  • допомагає при виразках, гастритах, кольках.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до компонентів, вагітність, період лактації у жінок, сечокам'яна хвороба, діти віком до 14 років. Алкоголь під час прийому препарату протипоказаний. Перед застосуванням рекомендовано консультацію лікаря.

Спосіб застосування та дози

Внутрішньо: з розрахунку 5г пластинки розчинити в 3 л кип'яченої охолодженої води. Дорослим та дітям з 14 років приймати по 1-1,5 склянки до 3 разів у день після їжі.

Зовнішньо: при вивихах суглобів, розтягненнях м'язів, опіках, пародонтозі, змочити пов'язку 4% розчином муміє (5 г муміє на 120 г кип'яченої води). Бронхіальна астма, бронхіт, пневмонія - інгаляції 4% водним розчином муміє з використанням аптечного інгалятора. При пролежнях, радикуліті - втирати мазь з муміє в уражене місце (5 г муміє на 1 тюбик дитячого крему). Фурункули, карбункули, вугри - замороженим 4% водним розчином муміє протирати обличчя з ранку з подальшим нанесенням живильного крему.

Умови зберігання

зберігати при температурі від 5°С до 25°С, при відносній вологості повітря не більше 75%, у закритій упаковці у сухому, темному, захищеному від сонячних променів та недоступному для дітей місці.

Додати відгук до товару

Відгук про Мумійо Очищене Шиладжит Азія 5 г

Цей товар ще не має відгуків