Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Мило рідке Дегтярне 270 мл

Код: 61086
Мило рідке Дегтярне 270 мл
Ціна від 50.50 до 95.10 грн

Наявність у 2153 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

Мила і шампуні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Мило рідке Дегтярне 270 мл

Склад

Дьоготь березовий, екстракт берези, екстракт календули, пантенол, допоміжні компоненти.

  • Дьоготь березовий має протимікробну, антисептичну, протизапальну, регенеруючу, підсушуючу, знеболюючу, протисвербіжну, розсмоктуючу дію. Березовий дьоготь добре підсушує і прискорює загоєння, знімаючи свербіж і печіння в уражених областях, допомагає стимулювати і прискорювати регенерацію епідермісу, покращує кровообіг, знімає запалення і біль. Він ефективний при лікуванні різних шкірних захворювань: екземи, псоріазу, бешихи, себорейної екземи, фолікуліту, грибкових інфекцій.
  • Екстракт берези використовується при різних грибкових ураженнях шкіри. Має загоюючу і очищуючу властивості. Він одночасно тонізує і заспокоює шкіру, має виражену протизапальну дію. Використовується як в’яжучий засіб. Проявляє зволожуючі та антиоксидантні властивості. Застосовується як допоміжний компонент при лікуванні лупи, знижує сальність волосся, має себорегулюючу дію.
  • Екстракт календули має пом’якшуючі, бактерицидні властивості. Застосовується для захисту шкіри. Пом’якшує огрубілу, потріскану шкіру, запобігає утворенню рубців.
  • Пантенол має потужні антибактеріальні, протизапальні та протигрибкові властивості.

Показання

Рекомендовано для догляду за обличчям і тілом. Активні компоненти рідкого мила надають протизапальну, антисептичну, кератопластичну і протигрибкову дію, сприяють регенерації пошкоджених клітин епідермісу, знімають свербіж, лущення, почервоніння і подразнення шкіри. Рекомендується при псоріазі, дерматитах, демодекозі, свербінні, фурункульозі, лишаї та інших захворюваннях шкіри.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів.

Спосіб застосування та дози

Невелика кількість мила нанести на шкіру, спінити і ретельно змити водою. При необхідності процедуру можна повторити. Підходить для щоденного застосування.

Умови зберігання

24 місяці.

Реєстраційні данні

Додати відгук до товару

Відгук про Мило рідке Дегтярне 270 мл

Цей товар ще не має відгуків