Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Нанодермікс протигрибковий для нігтів 10 мл

Код: 56074
Нанодермікс протигрибковий для нігтів 10 мл
Ціна від 111.50 до 200.00 грн

Наявність у 213 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

грибкові інфекції нігтів

Галузь застосування

дерматологія

Форма випуску

Рідини зовнішні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Нанодермікс протигрибковий для нігтів 10 мл

Склад

NanoDermix містить активні речовини, які забезпечують антибактеріальну дію, знищуючи більшість грамнегативних і грампозитивних мікроорганізмів, що провокують приєднання вторинних бактеріальних інфекцій.

NanoDermix є унікальним продуктом. Він містить компоненти, які ефективно справляються з грибком не тільки нігтів, але і стопи. Засіб усуває грибкову інфекцію на кутикулі нігтя, навколо нігтя по краях, під нігтем і між пальцями, а також зупиняє її поширення.

NanoDermix забезпечує тривалий захист від грибка, зволожує і загоює подразнену шкіру, позбавляючи від сверблячки, печіння і тріщин, викликаних мікозів ніг. Надає антисептичну, ранозагоювальну дію.

Активними діючими речовинами є: octopirox, кислоти, ефірні олії і рослинні екстракти.

Оctopirox негативно впливає на життєдіяльність всіх грибкових збудників. Ефективний засіб проти грибків, патогенних для людини, демонструє активність у відношенні як грампозитивних, так і грамнегативних бактерій. В першу чергу це агент протигрибкової дії, що діє безпосередньо на грибок. Надає могутню фунгіцидну (протигрибкову) і антибактеріальну дію.

Молочна кислота характеризується швидким проникненням і поширенням по всій ураженій площі. З її допомогою всередині нігтьової пластини утворюється кисле середовище, згубна для мікроорганізмів.

Олія чайного дерева володіє сильними антибактеріальними, противірусними, протигрибковими властивостями. У ньому присутні такі речовини, як фелландрен, терпінен, сабібен. Саме вони усувають всі ознаки грибкової інфекції і роблять нігті і шкірний покрив навколо них здоровими. Крім того, олія чайного дерева володіє відмінними ранозагоювальними і протизапальними властивостями.

Ефірна олія гвоздики має протигрибкові, знеболюючі та антисептичні властивості. Цей лікувальний ефект обумовлений наявністю в його складі евгенолу, володіє відмінними протигрибковими якостями.

Ефірна олія евкаліпта має яскраво виражену фітонцидну дію. Широко використовуються болезаспокійливі і антисептичні властивості евкаліптової олії.

Діючі речовини чистотілу володіють загоюючим, очищуючим, бактерицидним, протизапальним і протигрибковим ефектом.

Доведеною дією відносно грибкових захворювань має і череда. Її активні речовини зменшують запалення, свербіж і підсушують шкіру.

Переваги:

  • зручний у використанні, так як швидко вбирається в ніготь;
  • знаходиться в маленькому флаконі, що дає можливість носити його з собою і використовувати в будь-який зручний час в будь-яких умовах.

Показання

Грибкові інфекції нігтів (оніхомікоз), грибкові інфекції шкіри, міжпальцеві мікози, запальні дерматомікози, що супроводжуються сверблячкою або без неї.

Протипоказання

Засіб застосовувати при грибкових ураженнях нігтів і шкіри тільки зовнішньо! Слід уникати потрапляння в очі, слизові оболонки носа, ротової порожнини та ін., а також на відкриті рани. При попаданні в очі ретельно промити їх водою.

При застосуванні NanoDermix можливо прояв таких побічних дій: подразнення, почервоніння, алергічні реакції.

Продукт не слід застосовувати дітям, вагітним і жінкам в період лактації, при підвищеній чутливості до компонентів продукту.

Спосіб застосування та дози

При грибкових ураженнях нігтів засіб рекомендується застосовувати 2 рази на добу. Перед першим застосуванням необхідно максимально видалити уражену частину нігтя ножицями або пилкою для нігтів.

Одну-дві краплі засобу нанести на поверхню нігтя і рівномірно розподілити по всій поверхні і краю нігтя. Почекати 1-2 хвилини, поки рідина не вбереться в ніготь.

Застосовувати вранці і на ніч не менше 8 тижнів, потім тільки на ніч до повного зникнення симптомів. Тривалість застосування залежить від глибини ураження грибком, при необхідності - до 6 місяців.

Для запобігання рецидивам застосування слід продовжувати мінімум 2 тижні після зникнення основних симптомів захворювання.

При грибкових ураженнях шкіри NanoDermix слід наносити на уражену поверхню шкіри і сусідні з нею ділянки 1-2 рази на добу після ретельного очищення та висушування. Тривалість застосування - 2-4 тижні (при необхідності - до 8 тижнів).

Не є лікарським засобом.

Умови зберігання

Зберігати в сухому місці при температурі від + 5 °С до + 25 °С і відносній вологості повітря не більше 75%. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності

36 місяців.

Термін придатності після відкриття флакона - 6 місяців.

Додати відгук до товару

Відгук про Нанодермікс протигрибковий для нігтів 10 мл

Цей товар ще не має відгуків