Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Навіблеф ТТО Щоденний Догляд пінка для повік 50 мл №1

Код: 69050
Навіблеф ТТО Щоденний Догляд пінка для повік 50 мл №1
Ціна від 284.90 до 565.99 грн

Наявність у 1611 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

Рідини зовнішні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Навіблеф ТТО Щоденний Догляд пінка для повік 50 мл №1

Склад

Ефірна олія чайного дерева (Melaleuca Alternifolia), ефірна олія ромашки (Anthemis Nobilis), Д-пантенол, алантоїн, таурин, кокамідопропілбетаїн, полісорбат 80, борна кислота, динатрій ЕДТА, тріс (гідроксиметил) амінометан, гідроксіметілгліцінат натрію та очищена вода.

Показання

Якщо ви відчуваєте сухість, свербіж або подразнення в очах, проблема може бути не в очах, а в повіках.

НАВІБЛЕФ® TTO ЩОДЕННИЙ ДОГЛЯД розроблено для лікування подразнених повік, на які впливають такі патологічні стани, як сухість, алергії, блефарит та блефарокон’юнктивіт, викликані наявністю демодекса (очних кліщів) та/або бактеріальними ураженнями.

Ефект від НАВІБЛЕФ® TTO ЩОДЕННИЙ ДОГЛЯД досягається шляхом механічного видалення надлишкового шкірного сала, пилку та інших сторонніх речовин з повік.

У разі, якщо виділення та залишки не проходять, рекомендується щоденне використання. Цю пінку також можна використовувати для очищення основи вій та краю повік до та після операції.

НАВІБЛЕФ® TTO ЩОДЕННИЙ ДОГЛЯД рекомендовано використовувати у якості підтримуючої терапії для пацієнтів, які пройшли лікування від блефариту препаратом НАВІБЛЕФ® TTO ІНТЕНСИВНИЙ ДОГЛЯД.

Опис

НАВІБЛЕФ® TTO ЩОДЕННИЙ ДОГЛЯД містить олію чайного дерева, яка, завдяки своїй маслянистій консистенції, допомагає усунути виділення з повік та вій.

НАВІБЛЕФ® TTO ЩОДЕННИЙ ДОГЛЯД містить алантоїн, що допомагає підтримувати шкіру зволоженою.

ЩО ТАКЕ БЛЕФАРИТ?

Це хронічне запалення повік, яке є одним з найпоширеніших захворювань очей, часто виникає через наявність демодекса та бактеріальних уражень. Це захворювання часто стає причиною дискомфорту в очах, почервоніння та сльозотечі.

До інших симптомів блефариту відносяться печіння, свербіж, чутливість до світла, подразнення, відчуття піску в очах, які посилюються при пробудженні.

Блефарит - це хронічне захворювання, потребує довготривалого догляду, дотримання гігієни та підтримуючої терапії для контролю над хворобою та уникнення подальших, пов’язаних з цим захворюванням, ускладнень.

ЩО ТАКЕ СИНДРОМ СУХОГО ОКА?

Це патологія слізної плівки викликана дефіцитом сліз або надмірним випаровування слізної плівки, що може призвести до пошкодження поверхні, що знаходиться між повіками та оком.

У ВИПАДКУ ОФТАЛЬМОЛОГІЧНОЇ ОПЕРАЦІЇ

До або після офтальмологічної операції існує ризик інфікування через наявність бактерій на повіках та віях, тому важливо дотримуватись рекомендацій вашого окуліста щодо гігієни та догляду.

НАВІБЛЕФ® TTO ЩОДЕННИЙ ДОГЛЯД - це нежирний засіб, який не викликає подразнення, для місцевого застосування.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Навіблеф ТТО Щоденний Догляд пінка для повік 50 мл №1

Виробник: Новакс Фарма (Монако)

МНН: Comb drug

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про Навіблеф ТТО Щоденний Догляд пінка для повік 50 мл №1

Цей товар ще не має відгуків