Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Нефросан капсули №60

Код: 72927
Нефросан капсули №60
Ціна від 321.40 до 399.80 грн

Наявність у 442 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

інфекції і запальні захворювання сечовивідних шляхів

Галузь застосування

урологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Дітям з

з 18 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Нефросан капсули №60

Склад

активні інгредієнти: екстракт трави золототисячнику звичайного (Centáurium) – 18 мг (mg), екстракт кореня любистку лікарського (Levisticum officinale) – 18 мг (mg), екстракт листя розмарину лікарського (Rosmarínus officinális) – 18 мг (mg), ефірна олія ялиці – 5 мг (mg); екстракт плодів ялівця звичайного (Juníperus commúnis) – 3 мг (mg), екстракт кореня кульбаби лікарської (Taráxacum officinále) – 3 мг (mg), екстракт трави хвощу польового (Equisetum arvense) – 3 мг (mg), вітамін В6 (у вигляді піридоксину гідрохлориду) – 2 мг (mg); допоміжні речовини: наповнювач: глюкоза, магнію цитрат, калію цитрат, крохмаль кукурудзяний, мальтодекстрин; розпушувачі: кремнію діоксид, магнію стеарат; оболонка капсули: желатин.

Опис

Добавка дієтична «Нефросан» містить рослинні екстракти, що застосовуються для профілактики захворювань нирок та сечовивідних шляхів.

Добавка дієтична «Нефросан» може бути рекомендована як загальнозміцнюючий засіб при захворюваннях сечовидільної системи, що допомагає активувати захисні сили організму, що дозволяє посилити боротьбу з хворобою та запобігти рецидивам хронічних захворювань.

Може застосовуватися як профілактичний засіб, за рекомендацією лікаря, при схильності до каменеутворення в різних відділах сечовидільної системи (у сечовому міхурі, нирках, сечівнику), в тому числі після видалення каменів.

Загальні властивості добавки дієтичної «Нефросан» обумовлені ефектами лікарських рослин, що входять до його складу: екстракт трави золототисячнику звичайного, екстракт кореня любистку лікарського, екстракт листя розмарину лікарського, ефірна олія ялиці, екстракт плодів ялівця звичайного, екстракт кореня кульбаби лікарської, екстракт трави хвощу польового.

Складові, що містить дієтична добавка  «Нефросан» капсули, можуть чинити дію:

  • Золототисячник діє як тонізуючий і загальнозміцнюючий засіб на ослаблений організм, має протимікробну, спазмолітичну, протизапальну дії. Може покращувати мікроциркуляцію в нирках, виявляє діуретичну дію і легкий знеболюючий ефект. Може застосовуватися як додатковий засіб при хронічних захворюваннях нирок і сечового міхура, для профілактики сечокам'яної хвороби (при піску в нирках і сечовому міхурі), допомагати при набряках і гіпертонії.
  • Любисток може виводити зайву рідину з організму, знімати набряки при комплексній терапії, що призначив лікар. Допомагає в профілактиці інфекцій сечовивідних шляхів і циститу. Зміцнює імунітет, заспокійливо діє, сприяє зменшенню неприємного відчуття в нирках при запальних процесах та каменях.
  • Розмарин має багато корисних властивостей, завдяки чому робить потужний благотворний вплив на організм. Він покращує самопочуття, дає тонізуючий ефект, нормалізує кровообіг. Корисний при тиску нижче норми, фізичному виснаженні, ослабленні імунітету. Позитивно впливає на стан різних органів, в тому числі на сечовидільну систему. Може чинити протимікробну, знеболювальну, кровоспинну, протизапальну дію.
  • Ялівець звичайний застосовується як сечогінний препарат при лікуванні захворювань сечового міхура й нирок, при набряках, пов’язаних із порушеннями кровообігу.
  • Кульбаба лікарська містить багато інуліну та інших біологічно активних речовин, що можуть надавати сечогінну, спазмолітичну та протизапальну дії.
  • Хвощ польовий виявляє багатобічну дію: сечогінну, кровоспинну, протизапальну та ремінералізуючу. Утримує в сечі рівновагу між колоїдами та кристалоїдами і тим самим заважає утворенню сечових каменів. Як сечогінний засіб хвощ польовий застосовують у складі сечогінних чаїв при застійних явищах серцевого походження (вади серця, серцева недостатність), при захворюваннях сечовивідних шляхів (пієліти, цистити, уретрити).

Показання

Застосовувати за рекомендацією лікаря в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело біологічно активних речовин для сприяння покращення стану організму та для профілактики захворювань нирок та сечовивідних шляхів у дорослих.

Перед початком прийому рекомендована консультація лікаря

Не є лікарським засобом

Добавка дієтична

Протипоказання

діти до 18 років, вагітність та період лактації, хвориби шлунку, індивідуальна непереносимість будь-яких компонентів продукту.

Застереження щодо застосування

Не перевищувати рекомендовану дозу для щоденного споживання. Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. При появі небажаних реакцій припинити застосування та звернутись до лікаря. Не впливає на швидкість реакції при керуванні автотранспортом або роботі з іншими механізмами.

Спосіб застосування та дози

Застосовувати дорослим по 1-2 капсули 3 рази на добу, запиваючи достатньою кількістю питної води. Капсули не розжовувати. Тривалість застосування становить 1–2 місяці, якщо лікар не призначив інакше.

Умови зберігання

зберігати в оригінальній упаковці при температурі від 10 ºС до 25 ºС в сухому, з-ахищеному від світла і недоступному для дітей місці.

Додати відгук до товару

Відгук про Нефросан капсули №60

Цей товар ще не має відгуків