Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Нормера бальзам фітоконуси №10

Код: 70304
Нормера бальзам фітоконуси №10
Ціна від 226.41 до 341.00 грн

Наявність у 19 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

геморой, проктит, анальні тріщини

Галузь застосування

проктологія

Форма випуску

Супозиторії ректальні/вагінальні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Нормера бальзам фітоконуси №10

Склад

1 засіб профілактично-гігієнічний у вигляді конусу містить:

Діючі речовини: екстракт Дуба 100 мг, екстракт Каштану – 50мг , екстракт Звіробою – 35мг, екстракт Обліпихи – 100 мг , екстракт Алоє Віра – 60мг.

Допоміжні речовини : Полiетиленглiколь 400, Полiетиленглiколь 1500

Властивості

Нормера - засіб профілактично-гігієнічний, має антиоксидантну, імуномоделюючу, в'яжучу, протизапальну, ранозагоювальну, регенеруючу, бактерицидну, болевгамовуючу, спазмолітичну, кровоспинну.

Дуб

Комплекс біологічно активних речовин кори дуба має обволікаючу, в'язку, імуностимулюючу, антацидну, протизапальну та протимікробну дію. Дія головним чином обумовлена наявністю дубильних речовин, які взаємодіють з білками, утворюючи захисну плівку, яка захищає тканини від місцевого подразнення. Дубильні речовини денатурують протоплазматичні білки патогенних мікроорганізмів, перешкоджаючи їх розвитку.

Каштан

Лікувальна дія екстракту каштану пов'язана з наявністю в ньому флавоноїдів ескуліну і сапонінів есцину. Ескулін зменшує проникність капілярів, стимулює антитромботичну активність сироватки крові, збільшує вироблення антитромбіну в ретикулоендотеліальної системі судин, посилює кровонаповнення вен, особливо якщо в них є патологічні зміни.

Звіробій

Має протизапальну, антисептичну, в'яжучу, спазмолітичну дії, стимулює регенерацію тканин. Має загальнозміцнюючі і кровоспинні властивості.

Обліпиха

Обліпиха володіє багатьма лікувальними властивостями: адаптогенними, антиоксидантними, бактерицидними, болезаспокійливими, протизапальними та епітелізуючими. Препарати на основі обліпихи знищують хвороботворні бактерії. Обліпиха покращує стан хворих на рак, які проходять хіміотерапію, покращує регенерацію тканин після операцій, знижує кров'яний тиск, тонізує і покращує кровообіг, а також оздоровлює шкіру, допомагає позбутися від шкідливих речовин, відновлює сили після тривалої хвороби, підвищує опірність організму. Оксикумарини обліпихи попереджають утворення тромбів, а кумарини і флавоноїди мають протипухлинну активність. Масло обліпихи захищає біологічні мембрани від шкідливої ??дії хімічних агентів, має виражену протимікробну властивість, сприяє прискоренню загоєння виразок, ран, ерозій, а також надає стимулюючу дію при лікуванні трофічних і променевих ушкоджень, сприяє регенерації клітин шкіри і регулює процес оновлення клітин шкіри, заспокоює біль.

Алое Сік

Має бактерицидну і бактеріостатичну дію відносно багатьох груп мікробів: стрептококів, стафілококів, дифтерійної, черевно-тифозної і дизентерійної паличок. Алое має потужні ранозагоювальні властивості, виводить радіонукліди, підвищує імунореактівні здатності і захисні сили організму в боротьбі з інфекційними захворюваннями, а також є чудовим біостимулятором, сприяючи оздоровленню організму в цілому.

Показання

Засіб Нормера використовується за рекомендацією лікаря як профілактично-гігієнічний засіб при геморої, тріщинах заднього проходу, проктитах, сігмоідіти, криптитах, фісурах, періанальних фістулах, додатково очищає кишечник від слизу і калу, нейтралізує кишкові гнильні токсини, оновлює слизову оболонку шлунково-кишкового тракту при запальних і ерозивних процесах, порушеннях цілісності і захворюваннях шкірних покривів анального отвору, в тому числі тріщини та запальні процеси, гострі та хронічні екземи анального отвору. Може використовуватись при хронiчних простатитах.

Протипоказання

Індивідуальна підвищена чутливість до компонентів засобу.

Спосіб застосування та дози

Використовується за рекомендацією лікаря. Використовувати 1-2 раз на добу. Вводити в анальний отвір, в положенні лежачи на спині. Тривалість використання індивідуальна, не менше 10-15 діб.

Умови зберігання

Термін придатності

2 роки. Не застосовувати після закінчення терміну придатності. Номером серії вважати дату виробництва.

Умови зберігання

Зберігати у недоступному для дітей місці в оригінальній упаковці при температурі не вище 25 °С.

Упаковка

По 5 профілактично-гігієнічних засобів у блістері, по 2 блістери у пачці

Додати відгук до товару

Відгук про Нормера бальзам фітоконуси №10

Цей товар ще не має відгуків