Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Окювайт Компліт капс. №60

Код: 34165
Окювайт Компліт капс. №60
Ціна від 419.00 до 656.80 грн

Наявність у 1384 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

вітаміни для очей

Галузь застосування

офтальмологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Окювайт Компліт капс. №60

Склад

Активних компонентів у 1 капсулі

риб’ячий жир ( з якого: Омега – 3 жирні кислоти – 300 мг, з яких : докозагексаєнова кислота 180 мг)

вітамін С (акорбінова кислота) – 90 мг

вітамін Е (DL- альфа токоферіл ацетат) – 15 мг

цинк (в формі сульфата цинку)- 7,5 мг

лютеїн(20% суспензія) – 1 мг

зеаксентин (20% суспензія) – 1 мг

Допоміжні компоненти

загущувач моно- та дигліцериди жирних кислот, антиспікаючий агент – кремнію діоксид.

Склад оболонки капсули: риб’ячий желатин , закріплювач – гліцерин , барвники- заліза оксид жовтий та червоний.

Харчова (поживна) цінність на 100 г: білки 15,2 г; вуглеводи – 8,1 г; жири – 59,0 (з яких насиченні жирні кислоти –2,6 г, полінасиченні жирні кислоти - 43, 9 г (з яких омега 3 жирні кислоти – 31,3 г, докозагексаєнова кислота – 18,8 г).

Енергетична цінність (калорійність) в 100 г: 611 ккал (2522 кДж).

«Окювайт Компліт» - це науково обгрунтована формула, що поєднує три категорії поживних речовин: антиоксиданти й цинк, омега-3 жирні кислоти та каротиноїди (лютеїн та зеаксантин), які, як доведено, корисно впливають на здоров’я очей.

  1. Лютеїн та зеаксантин є основними компонентами центральної частини сітківки ока і не синтезуються в організмі людини.
  • Високі рівні цих каротиноїлів знаходяться в задній частині сітківки, в області , відомій , як «макула». Макула віжповідає за функції центрального зору і гостроти зору.
  • Сучасні клінічні дослідження показали, що в результаті прийому добавок з лютеїном і зеаксантином значно збільшується щільність макулярного пігменту в макулі як у здорових, так у хворих людей. Макулярний пігмент виконує в очах дві основні функції - як антиоксидант і синій світлофільтр. Він захищає очі від окислювального пошкодження , яке часто викликане шкідливим синім спектром сонячного світла. Макулу також називають, природними внутрішніми сонцезахисними окулярами.
  1. Антиоксиданти: вітамін С, вітамін Е і цинк можуть допомагати виводити вільні радикали і тим самим забезпечувати захист від старіння сітківки і макули.
  2. Омега -3 жирні кислоти: ейкозапентаєнова кислота і докозагексаєнова кислота допомагають підтримувати зір і не синтезуються організмом.

- докозагексаєнова кислота особливо сконцентрована у сітківці та, отже відіграє важливу роль у підтримці гарної зорової функції.

«Окювайт Компліт» був розробленний компаніїю «Бауш енд Ломб» - експертом з догляду за очима з більш ніж 150-річним досвідом інновацій у сфері здоров’я очей- та відповідає високим фармацевтичним стандартам. Він розробленний на основі останніх наукових досягнень для захисту від втрати зору з віком. Окювайт Компліт містить основні поживні речовини для функціонування системи захисту очей від окислювального походження. Він може також захистити від шкідливих променів синього спектру сонячного світла, подібно сонцезахисних окулярів. Потреба в поживних мікроелементах може збільшуватися з віком. Доповнюючи свій раціон збалансованим комплексом Окювайт Компліт, ви допоможете захистити очі від втрати життєво важливих поживних речовин. Незбалансоване харчування є одним з чинників розвитку вікової макулярної дегенерації (ВМД).

Показання

Може бути рекомендована для корекції раціонів харчування як додаткове джерело антиоксидантів, омега – 3 жирних кислот та макулярних пігментів (лютеїн і зеаксантин) з метою створення оптимальних дієтологічних умов для забезпечення нормальних функцій зору , збереження гостроти зору, захист органів зору від надмірної кількості вільних радикалів.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, в окремих випадках можуть спостерігатися скарги з боку шлунково-кишкового тракту, такі як нудота та відрижка пов’язані з рибним смаком.

Цей продукт не призначений для діагностики, лікування, не повинен використовуватися, як замінник різних дієт.

Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Спосіб застосування та дози

Дорослим приймати по 1 капсулі 1-2 рази на добу під час прийому їжі, запиваючи водою.

Термін вживання

До 12 тижнів; в подальшому термін споживання та можливість повторного курсу узгодити з лікарем.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати в сухому, захищеному від світла місці при температурі не вище 25 °С.

Зберігати у недоступному для дітей місці.

Термін придатності

Термін придатності до споживання: 24 місяці. Не застосовувати препарат після закінчення терміну придатності, зазначеного на упаковці.

Додати відгук до товару

Відгук про Окювайт Компліт капс. №60

Цей товар ще не має відгуків