Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Олефар Цитроспрей спрей 25 мл

Код: 64413
Олефар Цитроспрей спрей 25 мл
Ціна від 156.90 до 221.99 грн

Наявність у 317 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

кашель, біль, сухість, першіння в горлі

Галузь застосування

отоларингологія

Форма випуску

Спрей оральний

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Олефар Цитроспрей спрей 25 мл

Склад

1 доза (300 мг) містить:

активні інгредієнти:

- комплекс екстракту кориці,

- екстракту ехінацеї пурпурової,

- екстракту насіння грейпфрута,

- екстракту м'яти перцевої,

- бета-циклодекстрину,

- прополісу - 49,35 мг:

допоміжні речовини: гліцерин, етиловий спирт 35% ± 2% (об/об), вода очищена.

Склад харчової добавки Олефар Цитроспрей:
Склад    Одна доза    Добова доза  дозування    (300мг)  /  (900 мг)
Запатентований комплекс лікарських рослин і природних речовин (екстракт кориці, екстракт їхінацеї, екстракт насіння грейпфрута, екстракт м'яти перцевої, бета-циклодекстрин, прополіс)    49,35 мг  /  148,05 мг
Гліцерин    30,00 мг  /  90,00 мг
Етиловий спирт    109,30 мг  /  327,90 мг
Вода очищена    111,35 мг  /  334,05 мг

БезГМО.

Функціональні властивості. Олефар Цитроспрей - це інноваційний продукт, що містить запатентований комплекс лікарських рослин та природних речовин у вигляді розчину для орапьного застосування.

Екстракт кориці (Cinnamomum verum) проявляє противірусні, антимікробні, протигрибкові (в т. ч. до Candida albicans), антитоксичні, протизапальні, спазмолітичні та заспокійливі властивості: нормалізує кровообіг та обмін речовин.

Екстракт ехінацеї пурпурової (Echinacea purpurea) містить велику кількість природних біологічно активних речовин, завдяки чому проявляє виражені антибактеріальні та противірусні властивості (пригнічує ріст і розмноження стрептококу, стафілококу, кишкової палички, вірусів грипу та простого герпесу), чинить протизапальний та антиоксидантний ефекти.

Екстракт насіння грейпфрута (Citrus paradisi) також містить велику кількість різних біофлавоноїдів та поліфенолів, що проявляють антибактеріальні, проти-вірусні та антиоксидантні властивості, а також покращує засвоєння вітаміну С.

Екстракт м’яти перцевої (Mentha piperita) містить ментол, флавоноїди, вітаміни, мікроелементи та має виражені антибактеріальні властивості проти багатьох типів бактерій, в тому числі метицилін-резистентного золотистого стафілокока, кишкової палички і сальмонели, чинить протинабрякову дію та покращує дренаж носової порожнини.

Бета-циклодекстрин прискорює транспорт рослинних екстрактів і природних компонентів до кровоносного русла, що значно збільшує біодоступність діючих речовин продукту.

Прополіс має потужні проти-вірусні та протимікробні властивості, до яких не розвивається звикання. Флавоноїди у складі прополісу блокують ензими, що беруть участь у продукції простагландинів, проявляючи таким чином протизапальні властивості. Прополіс сприяє регенерації та епітелізації, забезпечуючи швидке відновлення тканин, стимулює синтез інтерферонів та активність імунокомпетентних клітин.

Показання

Олефар Цитро спрей рекомендований як додаткове джерело біологічно активних речовин рослинного походження з метою нормалізації функціонального стану верхніх дихальних шляхів та слизової оболонки ротової порожнини при:

  • гострих респіраторних захворюваннях та грипі, риніті, фарингіті, ларингіті,
  • гострому та хронічному тонзиліті, парадонтитах, гінгівітах, афтозномута виразковому стоматитах,
  • опіках (термічних або хімічних) ротової порожнини та/або верхніх дихальних шляхів.

Протипоказання

індивідуальна чутливість до компонентів, у т.ч. алергічні реакції на продукти бджільництва.

Застереження щодо застосуванняне перевищувати рекомендовану добову дозу не слід використовувати як заміну повноцінного харчування.

Спосіб застосування та дози

вживати дорослим та дітям віком від 12 років та старше для зрошення ураженої ділянки ротової порожнини або горла. Перед застосуванням зняти ковпачок з розпилювача, направити пульверизатор в ротову порожнину та 1 раз натиснути на розпилюючий пристрій, потім таким же чином розпорошити 1 раз під язик (при цьому в ротову порожнину потрапить близько 300 мг Олефар Цитроспрей або 1 доза).

Рекомендовано застосовувати по 1 дозі 3 рази на добу.

Тривалість прийому визначається лікарем індивідуально.

З профілактичною метою під час масових захворювань на грип та гострі респіраторні захворювання показано застосування Олефар Цитроспреи по 1-2 дози двічі на добу.

Застосування у період вагітності або годування груддю

В період вагітності та годування груддю призначається виключно лікарем.

Умови зберігання

Форма випуску: рідина у флаконі із розпилювачем.

Об'єм вмісту 1 флакона: 25 мл ±4%.

Строк придатності: 24 місяці з дати виробництва. Номер серії (партії) виробництва: вказано на упаковці.

Умови зберігання: зберігати в оригінальній упаковці в сухому захищеному від світла та недоступному для дітей місці за кімнатної температури.
 

Додати відгук до товару

Відгук про Олефар Цитроспрей спрей 25 мл

Цей товар ще не має відгуків