Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Полібіозим капсули №30 (10х3)

Код: 62663
Полібіозим капсули №30 (10х3)
Ціна від 720.00 до 940.61 грн

Наявність у 1039 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Галузь застосування

гастроентерологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Полібіозим капсули №30 (10х3)

Склад

1 капсула 515 мг містить:

бромелайн 250 мг
папаїн 125 мг
панкреатин 100 мг
трипсин 30 мг
серратіопептидаза 10 мг

Допоміжні речовини: магнія стеарат, лактоза, целюлоза.

Відноситься до групи біологічно-активних добавок до їжі. Містить комбінацію високоактивних ферментів рослинного та тваринного походження. Проявляє протизапальну, імуномодулюючу, фібринолітичну, протинабрякову і антиагрегантну дію, компенсує недостатність секреторної функції.

Показання

Рекомендовано вживати як додаткове джерело активних ензимів та ферментів.

Не перевищувати рекомендовану щоденну кількість (порцію). Не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів добавки.

Спосіб застосування та дози

Добавку приймають перорально через 30 хвилин після прийому їжі. Капсулу ковтають цілком, не розжовуючи, запиваючи достатньою кількістю рідини, по 1 капсулі 2 рази на добу. Продовження терміну вживання слід узгодити з лікарем.

Умови зберігання

В сухому, захищеному від сонячних променів, в недоступному для дітей місці, в щільно закритій упаковці, при температурі не вище 25 ° С.

Форма випуску

Капсули, № 30.

Термін придатності

24 місяці з дати виготовлення.

Додати відгук до товару

Відгук про Полібіозим капсули №30 (10х3)

16.10.2023

Захворів короною, лікар призначив цілу купу різних препаратів і полібіозим також. Сказав, що він посилить дію антибіотиків та допоможе з виходом мокротиння. Все придбав, пропив. Десь за тиждень стало краще, закрив лікарняний, вийшов на роботу та полібіозим приймав далі. Ще через тиждень відновився на усі 100% і про усі болячки забув :)

23.09.2022

Всей семьей болели короной. Наша бабушка переносила болезнь хуже всех, был ужасный кашель, прям чуть не задыхалась, но мокрота отходила плохо. Подруга работает в аптеке, посоветовала купить полибиозим в дополнение к антибиотикам Я купила, действительно, состояние улучшилось. Сначала мокроты стало больше, а потом кашель совсем прошел, общее состояние улучшилось, бабушка поделилась, что даже кишечник стал работать лучше

19.09.2022

Пропила по рекомендации соседки, сказала поможет быстрее выздороветь. Купила, попробовала - сработало! Такое ощущение, что весь организм стал лучше работать!