Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Престо Гель супозиторії рект. №12 (6х2) у стрип.

Код: 67659
Престо Гель супозиторії рект. №12 (6х2) у стрип.
Ціна від 187.51 до 363.99 грн

Наявність у 1605 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

геморой

Форма випуску

Супозиторії ректальні

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Престо Гель супозиторії рект. №12 (6х2) у стрип.

Склад

Інгредієнт

Вміст в 25 г

Вода

93,58 %

Порошок соку листя алое Barbadensis

3,0 %

Триетаноламін

1,5 %

Карбомер

1,0 %

Екстракт листя погостемону Сablin

0,7 %

Екстракт герані Thunbergii

0,22 %

ПРЕСТО ГЕЛЬ® ректальний гель (PRESTO GEL® rectal gel) –  формула швидкої дії активних компонентів для профілактики і загоєння геморою та тріщин в ділянці заднього проходу, зменшення болю, запалення, печіння, свербіння, подразнення та інших неприємних симптомів.

Порошок соку листя алое Barbadensis - має бактерицидні властивості, активний відносно таких бактерій, як стрептокок, стафілокок, дифтерійна і дизентерійна палички. При запальних захворюваннях, свіжих ранах прискорює процес регенерації, загоєння ран, зменшує рубці. Алое діє як імуномодулятор, сприяючи загальному оздоровленню організму.

Екстракт листя погостемону Сablin (пачулі) - надає протизапальну, протинабрякову, фунгіцидну, бактерицидну, вірулецидну і сечогінну дію, сприяє загоюванню ран та усуває свербіж.

Екстракт герані Thunbergii - містить вітаміни (філохінон і аскорбінову кислоту), крохмаль, камедь, антоціани, флавоноїди, фітонциди, алкалоїди, сапоніни, таніни, пектин, органічні кислоти, вуглеводи, галову кислоту, дубильні речовини і ефірні масла. Володіє бактерицидною, противірусною, протизапальною, знеболюючою, детоксикаційною, заспокійливою дією, зупиняє кров. Сприяє регенерації тканин при ранах, травмах, опіках, виразках, фурункулах.

Карбомер - рН-чутливий гелеутворюючий згущувач, який утримує навколо себе вологу, тим самим зволожуючи слизову. Зволожуюча плівка на епітелії тримається досить довго, знімаючи дискомфорт. Не всмоктується у кровотік, не накопичується в тканинах, діє поверхнево.

Після нанесення ПРЕСТО ГЕЛЮ ректального гелю, через кілька секунд з’являється відчуття сильного місцевого охолодження, яке відразу значно полегшує біль, далі переходить в приємне зігріваюче відчуття. Створюється фізичний бар’єр проти бактеріальної інвазії, дезінфікується ділянка місця застосування.

Знищуючи бактеріальну інфекцію, ПРЕСТО ГЕЛЬ сприяє зниженню набряклості гемороїдальних вузлів, що сприяє зменшенню запалення, скороченню кровоносних судин, допомагає зупинити кровотечу при запаленні слизової прямої кишки, запобігає контакту з фекальними кислотами і токсинами, що знаходяться в цій ділянці. Коли запальний механізм і процес поширення бактерій блокується, створюються ідеальні умови для прискорення регенерації клітин і загоєння ран. Негайним результатом є полегшення і заспокоєння болю, почуття розпирання і дискомфорту в анальній області.

ПРЕСТО ГЕЛЬ ректальний гель має в’яжучу дію, сприяє зміцненню судинної стінки, нормалізації стабільного кровопостачання, розслабленню м’яких тканин, що виключає повторне утворення запалених вузлів. Консистенція ПРЕСТО ГЕЛЮ сприяє його рівномірному розподілу по слизовій прямої кишки або ануса.

Таким чином, ПРЕСТО ГЕЛЬ допомагає нейтралізувати основні чинники, що призводять до утворення геморою і сприяє процесу скорочення гемороїдальних вузлів.

Показання

Нівелювання симптомів (біль, тиск, набряк, печіння, свербіж, подразнення, чутливість) та профілактика внутрішнього і зовнішнього геморою, тріщин анального отвору (гострі анальні тріщини), гострих і хронічних запальних процесів в ділянці анального отвору і прямої кишки.

Спосіб застосування та дози

Перед використанням ПРЕСТО ГЕЛЮ ректального гелю та після кожного випорожнення кишечника промити шкіру теплою водою без мила і протерти м’якою тканиною.

Відкрутити кришку на тубі, верхньою стороною проткнути в тубі отвір і міцно прикрутити наконечник для інтраректального введення. Ввести наконечник в задній прохід і обережно натиснути на тюбик, відавити близько 250 мг гелю. Зняти наконечник, промити теплою водою після кожного використання. Закрити тюбик кришкою.

Також для введення гелю можна користуватися косметичними паличками.

Частота використання від 1 – 2 рази на день до 4 – 6, в залежності від виразності симптомів і частоти дефекації. Немає обмежень, що до кількості разів або тривалості часу використання ПРЕСТО ГЕЛЮ. Тривалість застосування – до досягнення очікуваних результатів.

У тих випадках, коли існують тріщини, може з’явитися невелике відчуття печіння в області заднього проходу, яке, як правило, припиняється через кілька хвилин.

Упаковки ПРЕСТО ГЕЛЮ ректального гелю (25 г) вистачає приблизно на 100 разів використання.

Умови зберігання

Зберігати в сухому місці при температурі не вище 30 °C у недоступному для дітей місці. Берегти від попадання прямих сонячних променів.

Додати відгук до товару

Відгук про Престо Гель супозиторії рект. №12 (6х2) у стрип.

Цей товар ще не має відгуків