Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Райт капсули №30

Код: 56070
Райт капсули №30
Ціна від 459.99 до 459.99 грн

Наявність у 1 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Галузь застосування

вітаміни і мінерали

Форма випуску

Таблетки і капсули

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Райт капсули №30

Склад

основні речовини: натрієва сіль R(+)- енантіомеру альфа-ліпоєвої (тіоктової кислоти) - 375 мг, що еквівалентно 300 мг R(+)-енантіомеру альфа­-ліпоєвої кислоти;
допоміжні речовини: целюлоза мікрокристалічна, кремнію діоксид, кальцію стеарат, лактоза.

Альфа-ліпоєва кислота (АЛК) – це вітаміноподібна речовина. В організмі АЛК присутня у вигляді R-енантіомеру (фармакологічно активної форми АЛК) і виступає в ролі природного коферменту для мітохондріальних ферментів при окислювальному декарбоксилюванні α-кетокислот і синтезі ацетил-коензиму А. Тому прийом АЛК сприяє покращенню вуглеводного і ліпідного обміну, усуненню метаболічного ацидозу, нормалізації функціонування печінки, має детоксикаційні та м’які жовчогінні властивості .

АЛК є водо- та жиророзчинним антиоксидантом, тому  проявляє захисну дію як і у цитоплазмі та клітинній мембрані, так і внутрішньоклітинно. АЛК здатна прямо чи опосередковано відновлювати інші антиоксиданти: вітамін С і вітамін Е, глутатіон. Крім того, АЛК збільшує рівні глутатіону і коензиму Q10 в організмі.

АЛК є хелатором (зв’язувачем) металів, тому запобігає утворенню вільних радикалів під дією деяких металів на організм.

Порушення роботи антиоксидантної системи (в тому числі і оксидативний стрес) відбувається при:

  • метаболічних розладах: метаболічний синдром і цукровий діабет;
  • порушеннях роботи органів травної системи: гепатит, панкреатит тощо;
  • порушеннях роботи серцево-судинної системи: ішемічна хвороба серця, атеросклероз, інфаркт міокарду;
  • нейродегенеративних захворюваннях: хвороба Паркінсона, хвороба Альцгеймера, хвороба Гантінгтона, депресія та розсіяний склероз;
  • cиндромі хронічної втоми.

Показання

Райт рекомендується в якості дієтичної добавки до раціону харчування як додаткове джерело альфа-ліпоєвої кислоти при станах, пов’язаних із оксидативним стресом та порушеннями роботи антиоксидантної системи.

Протипоказання

індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність та період лактації.

Спосіб застосування та дози

живати дорослим по 1 капсулі на добу натще, за З0 хв до першого прийому їжі, запиваючи питною водою. Мінімальна тривалість курсу споживання – 2 місяці. При необхідності курс споживання можна повторити. За призначенням лікаря добова доза і курс споживання можуть бути змінені.
Перед початком застосування рекомендована консультація лікаря.

Застереження щодо застосування:

  • Не перевищувати рекомендовану добову дозу. Добавку дієтичну не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування.
  • Одночасний прийом їжі утруднює всмоктування АЛК, тому важливо вживати добавку дієтичну до першого прийому їжі.
  • Дієтична добавка РАЙТ® містить лактозу, тому її не слід застосовувати при непереносимості галактози, недостатності лактази або синдромі недостатності всмоктування глюкози, галактози.
  • При наявності жовчнокам’яної хвороби слід отримати консультацію лікаря перед прийомом.
  • Ефективність цисплатину знижується при одночасному застосуванні із АЛК.
  • АЛК є хелатором металу, і тому її не слід застосовувати одночасно зі сполуками металів (наприклад, з харчовими добавками, що містять залізо, магній), або з молочними продуктами, оскільки вони містять кальцій.
  • Якщо загальну добову дозу дієтичної добавки РАЙТ® застосовувати за 30 хвилин до сніданку, тоді харчові добавки, що містять залізо, магній, кальцій, можна приймати вдень або ввечері.
  • Прийом добавки може посилити глюкозознижувальну дію інсуліну або пероральних протидіабетичних засобів, тому, особливо на початковій стадії вживання АЛК, показаний ретельний контроль рівня глюкози в крові.
  • Для уникнення симптомів гіпоглікемії в окремих випадках може виникнути необхідність у зниженні дози інсуліну або перорального протидіабетичного засобу.

Капсули добавки дієтичної РАЙТ® мають специфічний запах, властивий основній речовині.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці за температури не вище 25°С.

Термін придатності

2 роки.

Додати відгук до товару

Відгук про Райт капсули №30

Цей товар ще не має відгуків