Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Рескюзан Baum Pharm крем-бальзам по 30 мл у тубах

Код: 72713
Рескюзан Baum Pharm крем-бальзам по 30 мл у тубах
Ціна від 159.00 до 159.00 грн

Наявність у 1797 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

алергічний, атопічний дерматит, екзема

Галузь застосування

дерматологія

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дітей/для дорослих

Дітям з

з 3 років

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Рескюзан Baum Pharm крем-бальзам по 30 мл у тубах

Склад

Основні компоненти: каламін – 15%, оксид цинку – 7%.
Допоміжні речовини: вода дистильована, мінеральна олія, ланолін, полігліцерилстеарат, пропіленгліколь, ізопропілпальмітат, цетилстеариловий спирт, парафін, стеаринова кислота, церезин, емульгатор №1, тальк, диметикон, ПЕГ-40 гідрогенізована рицинова олія, полігліцерилолеат, стеарат цинку, стеарат магнію, Д-Пантенол, лимонна кислота, бензиловий спирт, феноніп XB, бензилбензоат, бензилцинамат, ментол.
Не містить барвників. 

Показання

Крем-бальзам Рескюзан містить активний компонент мінерал каламін, який може сприяти зменшенню симптомів (при комплексному лікуванні, що призначив лікар) свербежу та запалення при укусах комах, вітрянці, псоріазі; при дерматологічних проблемах алергічного та вірусного характеру (дерматити, екзема, загострення герпесу та ін.). Каламін запобігає розчісуванню, інфікуванню і утворенню рубців; забезпечує швидкий і стійкий заспокійливий ефект.

Оксид цинку – чинить в’яжучу, адсорбуючу, підсушувальну, антисептичну дію, зменшує вираженість ексудативних процесів. Викликає денатурацію білків і утворення альбумінатів; при місцевому застосуванні зменшує прояви запалення та подразнення шкіри, підсушує її.

Протипоказання

Реакція індивідуальної гіперчутливості, при вагітності і дітям до 3 років.

Спосіб застосування та дози

Нанести крем-бальзам на проблемні ділянки шкіри, залишити на деякий час (20–30 хвилин), дати увібратися. Залишок крем-бальзаму після експозиції рекомендується видалити за допомогою сухої серветки. При необхідності можна повторювати процедуру 2–3 рази на день.

Тільки для зовнішнього застосування.

Умови зберігання

Зберігати в упаковці виробника при температурі від +5 °С до +25 °С в захищеному від сонячного світла, сухому та недоступному для дітей місці.Дата «Використати до» є номером партії і зазначена на шві туби та на упаковці.

Упаковка

Крем-бальзам, туба 30 мл (ml).

Додати відгук до товару

Відгук про Рескюзан Baum Pharm крем-бальзам по 30 мл у тубах

Цей товар ще не має відгуків