Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

СВР Відновлюючий крем для обличчя С20 Біотік Редіанс (SVR C20 Biotic Regenerating Radiance Cream) 50 мл

Код: 75235
СВР Відновлюючий крем для обличчя С20 Біотік Редіанс (SVR C20 Biotic Regenerating Radiance Cream) 50 мл
Ціна від 1613.52 до 2078.07 грн

Наявність у 26 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

дерматокосметологія

Форма випуску

М’які зовнішні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для СВР Відновлюючий крем для обличчя С20 Біотік Редіанс (SVR C20 Biotic Regenerating Radiance Cream) 50 мл

Склад

AQUA/WATER/EAU, ASCORBYL TETRAISOPALMITATE, 3-O-ETHYL ASCORBIC ACID, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, MYRISTYL ALCOHOL, SILICA, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, SODIUM CITRATE, LAUROYL LYSINE, MYRISTYL GLUCOSIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, MICROCRYSTALLINE CELLULOSE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER, TOCOPHERYL ACETATE, PENTYLENE GLYCOL, MALTODEXTRIN, MANNITOL, 1,2-HEXANEDIOL, CAPRYLYL GLYCOL, PARFUM (FRAGRANCE), CITRIC ACID, LACTOBACILLUS FERMENT, SODIUM ACETYLATED HYALURONATE, CELLULOSE GUM, POLYSORBATE 60, SORBITAN ISOSTEARATE, HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE, CI 77492 (IRON OXIDES), ALGIN

Показання

Тьмяний колір обличчя, сліди втоми, зморшки.

Відновіть свою шкіру за допомогою комбінації трьох активних речовин, які необхідні для її функціонування: пастеризованих пробіотиків, стабілізованого вітаміну С і гіалуронової кислоти. Цей регенеруючий гель, збагачений пептидами, робить шкіру матовою, розгладжує зморшки та тонкі лінії. День за днем шкіра стає більш м'якою та гладкою, повертається відчуття комфорту.

Забруднення, ультрафіолетове випромінювання, стрес, куріння та інші фактори викликають окислювальний стрес і призводять до передчасного старіння клітин. Це явище послаблює шкіру на трьох рівнях: мікробіота, епідерміс і дерма. В результаті зморшки стають глибшими, а на обличчі з'являються темні плями. Шкіра виглядає більш втомленою і втрачає блиск.

Як виправити ці ознаки? SVR ретельно відібрав чотири діючі речовини, кожна з яких має важливе значення для шкіри:

Незбалансована мікробіота шкіри прискорює процес її старіння, тому вона має потребу в захисті. SVR використовує пастеризовані ПРОБІОТИКИ для зміцнення бар’єра шкіри. Ми вибрали саме такі штами, тому що процес пастеризації гарантує, що вони збережуть свої пробіотичні властивості, які зміцнюють і захищають бар’єр шкіри, а також зволожують його.

Оскільки виробництво гіалуронової кислоти знижується після 25 років, наша команда вирішила використати наступний активний інгредієнт: гіалуронову кислоту З НИЗЬКОЮ МОЛЕКУЛЯРНОЮ МАСОЮ. Її ацетильована форма розгладжує зморшки і тонкі лінії, зволожуючи шкіру.

Вітамін С життєво важливий для шкіри, але наш організм не виробляє його природнім шляхом. У чистому вигляді він нестабільний і з часом окислюється, втрачаючи свої властивості. Тому наша науково-дослідна група вирішила використовувати СТАБІЛІЗОВАНИЙ ВІТАМІН С. Шкіра захищена від вільних радикалів; вона міцніша  і менше втомлюється.

Текстура збагачена гранулами вітаміну Е, які миттєво розчиняються в шкірі і проявляють свої антиоксидантні властивості. Шкіра повертає собі сяйво і оновлюється.

Формула містить 85% інгредієнтів натурального походження і розфасована в скляну банку. Це спрощує використання і переробку!

Спосіб застосування та дози

Наносити вранці і / або ввечері на чисту, шкіру обличчя і шиї без подразнень.Під час першого використання нанесіть невелику кількість на чисту шкіру ввечері і почекайте не менше 48 годин перед другим нанесенням.

У разі поколювання, почервоніння або інших проявів на шкірі припиніть використання продукту. Як тільки шкіра звикне до нього, ви можете наносити продукт щодня, один або два рази на день, залежно від ваших потреб.

Реєстраційні данні

Інструкція для: СВР Відновлюючий крем для обличчя С20 Біотік Редіанс (SVR C20 Biotic Regenerating Radiance Cream) 50 мл

Виробник: Лаборатоір СВР (Франція)

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V07) Інші різні нелікувальні засоби

(V07A) Інші різні нелікувальні засоби

(V07AT) Косметика

Додати відгук до товару

Відгук про СВР Відновлюючий крем для обличчя С20 Біотік Редіанс (SVR C20 Biotic Regenerating Radiance Cream) 50 мл

Цей товар ще не має відгуків