Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Сідерал Форте капс. по 595 мг №20

Код: 68493
Сідерал Форте капс. по 595 мг №20
Ціна від 322.96 до 642.19 грн

Наявність у 76 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

вітаміни + залізо

Галузь застосування

вітаміни і мінерали

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Сідерал Форте капс. по 595 мг №20

Склад

Сідерал® д.р. - Сукросомальне® залізо (пірофосфат заліза (III), крохмаль рисовий прежелатинізований, ефіри сахарози та жирних кислот, соняшниковий лецитин на сиропі глюкози, молочні білки*, кальцію фосфат трьохосновний), желатин харчовий; наповнювач: мікрокристалічна целюлоза; вітамін С (L-аскорбінова кислота); антизлежувачі: гідроксипропілметилцелюлоза, магнію стеарат рослинний, кремнію діоксид; барвники: заліза оксид червоний, титану діоксид. Не містить глютену. Без ГМО.

Енергетична цінність (калорійність): в 1 капсулі: 5,7 kJ(кДж) / 1,4 kсal(ккал); в 100 g(г): 964,4 kJ(кДж) / 230,4 kсal(ккал)

Поживна (харчова) цінність: в 1 капсулі: жири - 0,034 g(г), вуглеводи - 0,128 g(г), білки - 0,093 g(г); в 100 g(г): жири - 5,63 g(г), вуглеводи - 21,43 g(г), білки - 15,69 g(г).

Залізо у складі дієтичної добавки Сідерал® Краплі Інт. знаходиться у формі пірофосфату заліза (III), розміщене всередині ліпосоми, що складається з шару фосфоліпідів та шару ефіру сахарози-сукросоми. Сукросомальне® залізо здатне проходити шлунок у незміненому стані і надходити безпосередньо в кишечник, де у подальшому відбувається його трансформація, розщеплення і всмоктування. Таким чином розлади шлунку, характерні для прийому препаратів заліза, відсутні.

Запатентована інноваційна Сукросомальна® технологія забезпечує високу біодоступність та абсорбцію заліза без побічних ефектів:

• захист слизової оболонки ротової порожнини та шлунково-кишечного тракту від окисної дії заліза;

• відсутність дискомфорту у шлунку та побічних ефектів, поширених при прийомі препаратів заліза (печії, забарвлення слизової оболонки рота та емалі зубів, металевий присмак, забарвлення калу);

• відсутність впливу на засвоюваність інших нутрієнтів;

• добру переносимість, незалежно від прийому їжі. Сукросомальне® Залізо здатне добре всмоктуватися, легко засвоюватись та поповнити дефіцит заліза в організмі.

• Поєднання заліза з аскорбіновою кислотою Поєднання заліза з аскорбіновою кислотою має синергічну дію. Аскорбінова кислота завдяки своїм антиоксидантним властивостям сприяє всмоктуванню та засвоєнню заліза. Також вітамін С грає важливу роль у зміцненні імунітету та у захисті клітин організму від оксидативного стресу.

• Підходить для осіб з непереносимістю глютену.

Показання

може бути рекомендована для використання в раціонах дієтичного харчування дорослих при станах, що супроводжуються дефіцитом заліза різного походження, як додаткове джерело заліза та вітаміну С для осіб, які дотримуються вегетаріанської дієти, при неповноцінному та незбалансованому харчуванні або при підвищеній потребі організму у даних речовинах.

Залізо є необхідним компонентом раціону людини, потрібним для синтезу гемоглобіну, міоглобіну, дихальних ферментів. Звичайно запас заліза в організмі поповнюється з продуктами харчування. При підвищеній втраті заліза або при патологіях, пов’язаних з порушенням його всмоктування у верхніх відділах тонкого кишечнику, виникає дефіцит заліза, який може проявитись у вигляді залізодефіцитної анемії (ЗДА). Часто провокують розвиток ЗДА менструації в жінок, які супроводжуються великими втратами крові. Залізо включається в раціон за призначенням лікаря при різних станах:

• Сідеропенія та залізодефіцитна анемія різної етіології;

• Хронічна постгеморагічна анемія;

• Латентний дефіцит заліза в організмі, пов'язаний з надмірними хронічними втратами крові: кровотечі (включаючи маткову кровотечу), постійне донорство крові;

• Підвищена потреба в залізі (вагітність, лактація, період активного росту);

• Неповноцінне та незбалансоване харчування, вегетаріанство;

• Зниження опірності організму, літній вік;

• Хронічна ниркова недостатність, перитоніальний діаліз;

• Хронічний гастрит з секреторною недостатністю;

• Стани після резекції шлунку;

• Виразкова хвороба шлунку та дванадцятипалої кишки;

• Онкологічні захворювання, хіміотерапія.

Добова потреба в залізі змінюється залежно від віку, статі, а також різних фізіологічних станів організму (менструація, кровотеча, вагітність).

Протипоказання

підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. Цей продукт не призначений для діагностики та лікування, не слід використовувати як заміну повноцінного раціону харчування. Не перевищуйте рекомендовану добову дозу. Перед споживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Не є лікарським засобом.

Спосіб застосування та дози

приймати по 1 капсулі один раз на добу або за рекомендацією лікаря. Капсули приймати незалежно від прийому їжі.

Інгредієнт

Вміст

%ДП*

 

в 1 капсулі

в 100 г

Чоловіки

Жінки

Годуючі (1-6 міс.)

Годуючі (7-12 міс.)

Залізо

30, 00 мг

5,04 г

200

176,5

115,4

115,4

Вітамін С

70, 00 мг

11,76 г

87,5

100

280

280

*ДП – добова потреба. Рекомендована добова потреба згідно Наказу МОЗ України 03.09.2017 р. № 1073

Термін споживання: 1 місяць, подальше споживання та можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Умови зберігання

зберігати при температурі не вище 25 °C, в захищеному від впливу локальних джерел тепла і прямих сонячних променів місці, уникати контакту з водою. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Термін придатності стосується продукту, який знаходиться в непошкодженій упаковці та зберігається належним чином.

Строк придатності

 3 роки.

Форма випуску

капсули масою 595 mg(мг) кожна, по 20 капсул в упаковці. Маса нетто: 11,9 g(г).

Додати відгук до товару

Відгук про Сідерал Форте капс. по 595 мг №20

Цей товар ще не має відгуків