Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Сила Коня Дієтична Добавка Для Суглобів табл. №60

Код: 42093
Сила Коня Дієтична Добавка Для Суглобів табл. №60
Ціна від 36.00 до 65.00 грн

Наявність у 757 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

артрит ревматоїдний, остеартріт, артроз

Галузь застосування

ортопедія і травматологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Сила Коня Дієтична Добавка Для Суглобів табл. №60

Склад

Хондроїтину сульфат -50 мг, глюкозаміна гідрохлорид - 50 мг, екстракти: шабельника - 50 мг, золотого вуса - 50 мг, екстракт часнику - 52,5 мг. Допоміжні речовини: сорбіт, лимонна кислота, стеарат кальцію, аеросил.

Опис

Запальні захворювання суглобів і відкладення солей призводять до скутості рухів, дискомфорту і навіть болю при фізичних навантаженнях, порушується нормальний темп життя. Дієтична добавка «Сила лошади» для суглобів містить збалансований комплекс речовин, дія яких направлена на полегшення вищеописаних станів і рекомендується до застосування в комплексі лікувально-профілактичних засобів при захворюваннях опорно-рухового апарату.

Хондроїтину сульфат - це речовина впливає на фосфорно-кальцієвий обмін у хрящовій тканині, уповільнює руйнування кісткової тканини, гальмує процес дегенерації хрящової тканини, перешкоджає ущільненню сполучної тканини і відіграє роль лубриканта суглобових поверхонь; нормалізує продукцію суглобної рідини, поліпшує рухливість суглобів, необхідний для воспроізведегшя основної речовини кісткової та хрящової тканини. При зовнішньому застосуванні препарат уповільнює прогресування остеопорозу, стимулює регенерацію суглобового хряща, зменшує запалення і болю в уражених суглобах.

Глюкозамін сприяє відновленню пошкоджених суглобів, забезпечує будівельний матеріал для хряща, сприяє формуванню сполучної тканини суглоба - зв'язок і сухожиль. Глюкозамін грає важливу роль у виробленні та утриманні внутрішньосуглобової рідини, активує синтез речовин, які є будівельним матеріалом для суглобових оболонок, внутрішньосуглобової рідини і хрящової тканини; нормалізує відкладення кальцію в кістковій тканині, забезпечує неспецифічний захист хряща від хімічних пошкоджень, в тому числі що викликаються лікарськими засобами.

Екстракти сабельника і золотого вуса - сприяють оновленню всіх ослаблених клітин організму, виводять шкідливі речовини. У народній медицині здавна використовуються як сильні протизапальні, ранозагоювальні, антисептичні засоби.

Екстракт часнику - володіє високими антиоксидантними властивостями, очищає організм від різних видів токсинів.

Поєднання дії цих активних компонентів дозволяє боротися і проводити ефективну профілактику деструктивних захворювань кісток і суглобів.

Показання

Для використання в раціонах дієтичного харчування дорослих як додаткове джерело вітамінів, мінералів та інших комплексних біологічно активних речовин в комплексі лікувально - профілактичних заходів при захворюваннях опорно - рухового апарату.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів препарату, вагітність, період лактації у жінок, діти до 12 років.

Перед використанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1 таблетці 2-3 рази на день після їди.

Термін вживання: до 30 днів, подальший термін вживання узгоджувати з лікарем.

Додати відгук до товару

Відгук про Сила Коня Дієтична Добавка Для Суглобів табл. №60

Цей товар ще не має відгуків