Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Суміш рідка молочна NESTLE (Нестле) PreNAN Stage (Пре Нан стейдж) для недоношених і маловагих дітей з народження 70 мл

Код: 68417
Суміш рідка молочна NESTLE (Нестле) PreNAN Stage (Пре Нан стейдж) для недоношених і маловагих дітей з народження 70 мл
Ціна від 64.68 до 86.00 грн

Наявність у 114 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Форма випуску

Продукти харчування

Дозволено

для дітей

Дітям з

з народження

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Суміш рідка молочна NESTLE (Нестле) PreNAN Stage (Пре Нан стейдж) для недоношених і маловагих дітей з народження 70 мл

Склад

Вода питна, мальтодекстрин, лактоза, молочний білок, олії (рапсова низькоерукова, пальмовий олеїн, соняшникова, соняшникова високоолеїнова, з Криптокодініум кохнії, з Мортієрели Альпіни), середньоланцюгові тригліцериди (з косової і пальмоядрової олій), регулятор кислотності (ортофосфорна кислота), кальцію гідроксид, калію хлорид, калію гідроксид, L-гістидин, магнію хлорид, натрію гідроксид, L-аргінін, холін, вітаміни, калію гідрофосфат, інозитол, заліза сульфат, таурин, нуклеотиди, цинку сульфат, L-карнітин, міді сульфат, калію йодид, мангану сульфат, натрію селенат.

Показання

PreNAN® Stage 0 - рідка молочна суміш, готова до споживання, для недоношених дітей та дітей, які народилися з низькою масою тіла, від моменту народження.

Суміш призначена для годування недоношених дітей (до 37 тижня гестації), дітей, які народилися з масою тіла від 1000 до 1800 г, від моменту народження.

Протипоказання

Застереження

Ідеальним харчуванням для немовляти є молоко матері. Продовжуйте грудне вигодовування якомога довше. Перед тим, як вирішити вигодовувати дитину замінниками грудного молока, порадьтеся з лікарем.

Спосіб застосування та дози

Приготування

  1. Продукт готовий до вживання. Ретельно збовтати перед використанням.
  2. Зніміть кришку і захисну фольгу.
  3. Не нагрівати в мікрохвильовій печі.
  4. Суміш слід використати протягом 1 години після відкриття упаковки. Не використосувати суміш, яка залишилася після годування.

Суміш призначена для вигодовування передчасно народжених дітей (до 37 тижня гестації) та дітей народжених з масою тіла від 1000 г до 1800 г з моменту народження. Ідеальним харчуванням для грудної дитини є молоко матері. Продовжуйте грудне вигодовування якомога довше.

Перед тим як вирішити вигодовувати дитину із застосуванням замінника грудного молока, порадьтеся з лікарем. Використовувати в стаціонарі під наглядом лікаря.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати в сухому, прохолодному місці при температурі від + 4 ° С до + 25 ° С, подалі від прямих сонячних променів.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Суміш рідка молочна NESTLE (Нестле) PreNAN Stage (Пре Нан стейдж) для недоношених і маловагих дітей з народження 70 мл

Виробник: Нестле (Польща, Україна)

Код АТХ:

(V) Інші лікарські засоби

(V06) Поживні продукти загального призначення

(V06D) Інші поживні продукти

(V06DF) Замінники молока

Додати відгук до товару

Відгук про Суміш рідка молочна NESTLE (Нестле) PreNAN Stage (Пре Нан стейдж) для недоношених і маловагих дітей з народження 70 мл

Цей товар ще не має відгуків