Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Спеман DS табл. фл. №120

Код: 69540
Спеман DS табл. фл. №120
Ціна від 425.37 до 616.99 грн

Наявність у 819 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

захворювання передміхурової залози

Галузь застосування

сексуальне здоров’я

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Спеман DS табл. фл. №120

Склад

1 таблетка вкрита плівковою оболонкою містить:

порошки:

  • Женьшень індійський (Withania somnifera) – 130 мг,
  • Астерканти довголистої ( Astercantha longifolia) – 64 мг,
  • Латук дикий (Lactuca serriola) – 32 мг,
  • Доліхос пекучий ( Mucuna pruriens) – 32 мг,
  • Мозаїчне золото (Svarnavanga) – 32 мг.

екстракти:

  • Аргірея гілляста (Arguleria spciosa) – 64 мг,
  • Якірці сланкі (Tribulus terrestris) – 64 мг,
  • Лептаденія сітчаста (Leptadenia reticulate) – 64 мг,
  • Пармелія перлинова (Palmelia perlata) – 32 мг.

Допоміжні речовини:

кремнію діоксин колоїдний безводний, кросповідон, магнію стеарат, натрію кармелоза, целюлоза мікрокристалічна, гіпомеллоза [15 CPS], макрогол [Grade 600], макрогол [Grade 400], етилцелюлоза.

Властивості

Женьшень індійський – стимулятор сперматогенезу, афродизіак. Сприяє покращенню фертильності та стабілізації гормонального балансу. Впливає на нормализацію стану при порушенні кровообігу. Має антистресову та аналгетичну дію.

Астерканта довголиста має властивості стимулятора фертильності, з позитивною дією на сперматогенез. А також використовується для покращення стану сечовивідних шляхів як уросептик із протизапальною, протинабряковою та протипухлинною дією.

Латук дикий має високий вміст вітаміну С, який зменшує процеси вільнорадикального окислення в тканинах і органах. Завдяки цьому приймає участь у багатьох відновлювальних процесах, в тому числі позитивно впливає на якість сперми, стан простати та сечовиведення.

Доліхос пекучий сприяє посиленню секреції тестостерону, покращенню нервової системи та посиленню статевого потягу. Завдяки антиоксидантним властивостям покращує якість сперми. А багатий склад біологічно активних речовин у складі доліхуса пекучого сприяє зменшенню запальних процесів, має протипухлинну та антимікробну дію.

Мозаїчне золото використовують для активації взаємодії процесів між передміхуровою залозою, насінніми бульбашками та яєчками. Функції цього компонента дозволяють покращити продукцію тестостерона та сперми, посилити ерекцію.

Аргірея гілляста має здатність зменшувати запалення та біль в уретрі, покращувати імунітет та заспокоювати неврологічні розлади.

Якірці сланкі, мають позитивний вплив при запаленнях сечостатевої системи завдяки наявності протизапальної, антибактеріальної та протипухлинної дії. Наявність спазмолітичної властивості полегшує сечовипускання, а літолітична здатність протидіє формуванню каменів. Якірці сланкі зарекомендували себе як стимулятор запліднення завдяки сприятливій дії на сперматогенез та позитивний вплив на морфологічні та кінетичні функції сперми. Завдяки своїм властивостям, екстракт Якірців допомагає виробляти належну кількість тестостерону, без шкоди для організму.

Лептаденія сітчаста, володіє антибактеріальною, протигрибковою та протипухлинною дією, що дозволяє позитивно впливати на запальні процеси предміхурової залози. А завдяки антидепресивній властивості екстракт Лаптаденії використовують для нормалізації станів при статевих неврозах.

Пармелія перлинова має антисептичні властивості, та сприяє зменшенню болю та запальних процесів, тому її застосовують при запальних захворюваннях передміхурової залози та сечостатевої системи.

Показання

Може бути використана в раціонах дієтичного харчування, як додаткове джерело біологічно активних речовин природного походження:

  • при простатиті: для покращення стану передміхурової залози та сприяння полегшенню сечовиведення;
  • при чоловічому безплідді: для сприяння стимуляції сперматогенезу, покращення морфологічної структури та в’язкості сперми, підвищення рухової функції сперматозоїдів.

Не слід використовувати, як заміну повноцінного раціону харчування.

Протипоказання

Підвищена чутливість до будь-якого з компонентів. Перед застосуванням слід порадитись з лікарем.

Спосіб застосування та дози

Чоловікам по 2 таблетки 3 рази на добу після прийому їжі. Перед застосуванням рекомендована консультація лікаря.

Термін вживання

Протягом одного місяця, в подальшому термін споживання узгоджується з лікарем.

Умови зберігання

При температурі не вище 30°С в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці, в оригінальній упаковці.

Термін придатності

3 роки з дати виробництва.

Не є лікарським засобом!

Додати відгук до товару

Відгук про Спеман DS табл. фл. №120

Цей товар ще не має відгуків