Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Тіреоклін капсули №60

Код: 54601
Тіреоклін капсули №60
Ціна від 323.99 до 571.99 грн

Наявність у 4549 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

захворювання щитовидної залози

Галузь застосування

ендокринологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Тіреоклін капсули №60

Склад

Кореневища та корені лапчатки білої (295 мг), плоди горобини чорноплідної (125 мг), квітки та плоди глоду (75 мг), продукт екстрактивний переробки культури Bacillus Subtilis (5 мг).

Тіреоклін являє собою комплексний засіб для відновлення функції щитовидної залози, застосовується в якості джерела біологічно активних речовин рослинного походження.

 

Кореневища та корені лапчатки білої містять флавоноїди (кверцетин), іридоїди, вуглеводи, фенолкарбонові кислоти, сапоніни, дубильні речовини, макро- і мікроелементи  (йод, магній, мідь, селен, цинк, кобальт, залізо, алюміній, кремній). Налагоджує діяльність щитовидної залози, вироблення тиреотропного гормону, нормалізує мінеральний, сольовий та інші види обміну речовин в організмі, поновлює нестачу йоду, сприяє розсмоктуванню вузлів. Вирівнює гормональний фон, приводить в норму вагу. Виводить радіонукліди з організму, надлишок холестерину. Посилює виділення сечі, проявляючи діуретичні, гіпотензивні властивості, допомагає позбутися задишки, тахікардії, пітливості, дратівливості .

 

Плоди горобини чорноплідної містять антоціани, флавоноїди, органічні кислоти, вітаміни С, Е, РР, каротиноїди, цукри, дубильні речовини, вітамін В2, фолієву кислоту, мікроелементи (фтор, йод, мідь, залізо та ін.).Плоди чорноплідної горобини сприяють стабілізації роботи залоз внутрішньої секреції, відновленню функції щитовидної залози, зниженню рівня цукру та холестерину в крові. Чорноплідна горобина сприяє зміцненню стінок судин, їх розширенню,  зменшує підвищений артеріальний тиск,    виводить з організму солі важких металів і радіонукліди, нормалізує роботу шлунково-кишкового тракту, знімає спазми і має жовчогінний, сечогінний, кровоспинний, антиалергічний ефекти, зміцнює імунітет. 

 

Квітки глоду містять гіперозид, кверцетин, вітексин, сапонаретин, орієнтин, аміни (холін, ацетилхолін, триметиламін). У плодах глоду знай­дено органічні кислоти, цукри, сорбіт, пектинові речовини (1,9—6,1%), аскорбінову кислоту (18—100 мг %), В-каротин (0,4—2,7 мг %), вітамін К, фенольні сполу­ки (антоціани — до 1200 мг %, лейкоантоціани — 400—1500 мг %, катехіни, фенолокислоти тощо), кумарини (0,7—3,4%). Плоди і квітки глоду покращують обмін речовин, сприяють схудненню, рекомендуються при безсонні, запамороченні, задишці, прискореному  серцебитті і підвищеному артеріальному тиску, нервовому збудженні, виводять з організму солі важких металів і знижують рівень холестерину в крові, запобігають передчасному старінню, підвищують опірність організму до впливу несприятливих факторів зовнішнього середовища .

 

Бактерії  Bacillus subtilis - грам-позитивні аеробні бактерії, широко поширені у природі, є стійкими до травних ферментів, зберігають життєздатність уздовж усього шлунково-кишкового тракту. Bacillus subtilis проявляє антивірусну, антибактеріальну та імуномодулюючу дії, характеризується високою антагоністичною активністю щодо патогенних і умовно-патогенних мікроорганізмів, постачає організм біологічно-активними речовинами, оптимізує обмін речовин, сприяє нормалізації якісного і кількісного складу кишкової мікрофлори.

Показання

Дієтична добавка до раціону харчування, яка може бути рекомендована для нормалізації  функціонування щитовидної залози; сприяє покращенню обміну речовин, знижує рівень цукру та холестерину в крові; чинить гіпотензивну та антиоксидантну дії; має загальнозміцнюючий, тонізуючий та імуномодулюючий ефекти.

Протипоказання

Застереження при застосуванні:

Індивідуальна чутливість до компонентів; вагітність; період лактації; дітям до 14 років; з обережністю при тромбофлебіті.

Препарат не впливає на здатність керувати автомобілем або іншими механічними засобами.

Спосіб застосування та дози

по 1 капсулі тричі на день під час приймання їжі. Тривалість прийому 30 днів, за необхідності курс можна повторювати після 10-денної перерви. Перед застосуванням рекомендовано порадитись з лікарем.

Умови зберігання

Умови зберігання та термін придатності:

Зберігати в упаковці виробника в сухому, захищеному від світла та недоступному для дітей місці за температури від 2ºС до 25ºС. Строк придатності - 2 роки з дати виготовлення.

 

Пакування: 60 капсул по 500 мг.

 

Дату виробництва та строк придатності: дивись на упаковці.

Не є лікарським засобом.

Додати відгук до товару

Відгук про Тіреоклін капсули №60

03.08.2022

Приймала тіреоклін зменшилися вузли на щитовидці нормувався арт тиск роблю зараз перерву на 3 місяці