Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Травмафлекс пор. д/пригот. орального розчину пакет №30

Код: 64322
Травмафлекс пор. д/пригот. орального розчину пакет №30
Ціна від 431.32 до 891.99 грн

Наявність у 2348 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Галузь застосування

ортопедія і травматологія

Форма випуску

Саше

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Травмафлекс пор. д/пригот. орального розчину пакет №30

Склад

1 пакетик містить: глюкозаміну сульфату — 850 мг; хондроїтину сульфату — 400 мг; метилсульфонілметану — 500 мг..

Глюкозаміну сульфат — сприяє відновленню хрящової тканини, покращує утворення внутрішньосуглобової рідини, зменшує м’язову стомлюваність, зміцнює сполучну тканину.

Хондроїтину сульфат має тропність до хрящової тканини, ініціює процес фіксації сірки в процесі синтезу хондроїтин-сірчаної кислоти, що, в свою чергу, сприяє відкладенню кальцію в кістках. Стимулює синтез гіалуронової кислоти, зміцнюючи сполучнотканинні структури: хряща, сухожиль, зв’язок, шкіри. Чинить анальгезивну та протизапальну дію, є хондропротектором, сприяє активній регенерації хряща.

Метилсульфонілметан забезпечує якісні показники крові, збагачуючи її киснем так, що червоні кров’яні тільця можуть переносити більше кисню та поживних речовин до клітин, підвищує проникність клітин, збільшує легеневу ємність та споживання кисню в крові, підвищує еластичність артерій та запобігає утворенню бляшок.

Показання

Дієтична добавка до раціону харчування - додаткове джерело глкжозаміну сульфату та хондроїтину сульфату, метилсульфонілметану. Сприяє нормалізації функціонування опорно-рухової системи, природному відновленню хрящової тканини та укріпленню сполучної тканини.

Протипоказання

Діти, вагітні та жінки, що годують немовля, індивідуальна підвищена чутливість до складових компонентів, містить фенілаланін - заборонено хворим на фенілкетонурію.

Спосіб застосування та дози

Дорослі. По 1 пакетику 1 раз на добу. Вміст 1 пакетика розчинити у склянці води та випити під час прийому їжі. Курс споживання 40–60 діб, далі 6 тиж перерви. При необхідності курс споживання можна повторити 4 рази на рік.

Перед використанням слід проконсультуватися з лікарем.

Умови зберігання

При температурі не вище 25 °С

Додати відгук до товару

Відгук про Травмафлекс пор. д/пригот. орального розчину пакет №30

Цей товар ще не має відгуків