Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Трібекс табл. в/плів. оболонкою 750 мг блістер №60

Код: 53582
Трібекс табл. в/плів. оболонкою 750 мг блістер №60
Ціна від 606.30 до 840.00 грн

Наявність у 2726 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

еректильна дисфункція

Галузь застосування

урологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Трібекс табл. в/плів. оболонкою 750 мг блістер №60

Склад

Трібекс таблетки вкриті оболонкою - 60 шт. В 1 таблетці міститься 750 мг стандартизованого екстракту якірців сланких Tribulus Terresteris (35-45: 1) - не менше 337,5 мг фуростаноловых сапонінів.

Допоміжні речовини.

Целюлоза мікрокристалічна, орісіл, поливинилполипирролидон, магнію стеарат, натрію кроскармелоза.

Показання

ТРІБЕКС призначають для профілактики та лікування (самостійного або комплексного) розладів статевої системи у чоловіків і жінок.

Чоловікам - при еректильній дисфункції для посилення лібідо, сили і тривалості ерекції. Самостійно або у комплексній терапії певних форм безпліддя у чоловіків: безпліддя на базі ідіопатичної олигоастенотератоспермии (зменшення кількості і якості сперматозоїдів у виділеній спермі).

 

Жінкам - при ендокринному яичниковом безплідді; при клімактеричному і посткастрационном синдромі з вираженим нейровегетативным і нейропсихічні симптомами; при порушенні жирового обміну (дислипопротеинемии) для зниження загального холестерину і ліпопротеїдів низької щільності (ЛПНЩ).

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів препарату; при тяжких серцево-судинних і ниркових захворюваннях; період вагітності і годування груддю. Не рекомендується призначати пацієнтам віком до 18 років.

Спосіб застосування та дози

Вживати по 1 таблетці 2 рази на добу, після їди. При зниженні лібідо, імпотенції та безпліддя у чоловіків - тривалість застосування - не менше 90 днів. При ендокринному безплідді у жінок – по 1 таблетці 2 рази на добу з 1-го по 12-й день менструального циклу. Курс лікування можна повторювати до отримання позитивного терапевтичного ефекту (до настання вагітності).

При дислипопротеинемии – рекомендоване дозування по 1 таблетці 2 рази на добу. Тривалість лікування - не менше 90 днів.

Клімактеричний і посткастрационный синдром у жінок. По 1 таблетці 3 рази на добу протягом 60-90 днів. Після поліпшення стану поступово переходять на підтримуючу дозу - по 1 таблетці на добу протягом 1-2 років.

Побічні реакції

Можливі реакції підвищеної чутливості. При прийомі натщесерце препарат може чинити подразнювальну дію на слизову оболонку шлунка.

Застосування у період вагітності або годування груддю

Особливості застосування.

На швидкість реакції при керуванні автотранспортом або іншими механізмами препарат не впливає.

 

Взаємодія з іншими лікарськими препаратами.

Одночасне застосування ТРІБЕКСА з лікарськими препаратами, що стимулюють овуляцію у жінок, веде до взаємного посилення ефектів.

Поєднане застосування з діуретиками може посилити ефект останніх і потенціювати гіпотензивну дію гіпотензивних препаратів.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці, в сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25°С.

Термін придатності - 2 роки.

Додати відгук до товару

Відгук про Трібекс табл. в/плів. оболонкою 750 мг блістер №60

Цей товар ще не має відгуків