Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Трібулат капс. №120

Код: 69510
Трібулат капс. №120
Ціна від 733.02 до 1196.80 грн

Наявність у 428 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

еректильна дисфункція

Галузь застосування

урологія

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Трібулат капс. №120

Склад

В 1 таблетці міститься 750 мг стандартизованого екстракту Tribulus Terrestris (не менше 45% фуростанолових сапонінів); 25 мг екстракту пажитніка сінного ; допоміжні речовини :мікрокристалічна целюлоза, кальцію стеарат, лактоза.

Показання

  • Стимулює репродуктивну функцію
  • підсилює секрецію статевих гормонів в межах фізіологічних норм (у чоловіків підвищує концентрацію ЛГ і тестостерону, у жінок — естрадіолу і ФСГ, практично не змінюючи рівень тестостерону)
  • допомагає позбутися від сексуальних розладів
  • стимулює сперматогенез
  • фригідність
  • покращує якість і кількість сперми
  • покращує роботу центральної нервової системи
  • активізує кровообіг в органах малого тазу
  • нормалізує менструальний цикл
  • відновлює овуляцію
  • зменшує симптоматику клімаксу у жінок
  • знижує стомлюваність і дратівливість
  • нормалізує обмін холестерину та інших жирів

Трібулат призначають для профілактики і лікування (самостійно або у комплексній терапії) розладів статевої системи у чоловіків і жінок. При еректильній дисфункції чоловікам - для посилення лібідо, сили і тривалості ерекції. В якості монотерапії або в комплексній терапії певних форм безпліддя у чоловіків: безпліддя на базі ідіопатичної олігоастенотератоспермії (зменшення кількості і зниження якості сперматозоїдів у виділеній спермі); безпліддя за відсутності поліпшення спермальных показників впродовж 1 року після операції з приводу варикоцеле; імунологічно обумовлене безпліддя. Tribulus Terrestris стимулюють роботу гіпоталамуса і гіпофіза, і сприяє посиленню вироблення лютеотропина (пептидний гормон), що приводить в норму роботу репродуктивної системи. Приймаючи Трібулат, відбувається стимуляція статевих залоз і приходить в норму гормональний фон.

Жінкам з клімактеричним і посткастраціоним синдромом з виявленими нейровегетативними і нейропсихічними проявами; при ендокринному яєчниковому безплідді. Tribulus Terrestris, завдяки їх властивостям відновлювати баланс вироблення естрогену, прогестерону і тестостерону жіночим організмом завдяки чому нормалізує менструальний цикл. При порушенні жирового обміну (дисліпопротеІнемії) для зниження загального ХС і ЛПНП.

Протипоказання

Підвищена чутливість до компонентів препарату; при важких серцево-судинних і ниркових захворюваннях; період вагітності та годування груддю. Не рекомендується призначати пацієнтам віком до 18 років.

Взаємодія з іншими засобами та інші види взаємодії

Одночасне застосування ТРІБУЛАТА з лікарськими засобами, що стимулюють овуляцію у жінок, веде до взаємного посилення ефектів. Одночасне застосування з діуретиками може підсилити ефект останніх та потенціювати гіпотензивну дію гіпотензивних препаратів.

Спосіб застосування та дози

Вживати по 1 таблетці 2 рази на добу, після їжі. При зниженні лібідо, імпотенції та безплідді у чоловіків - тривалість застосування - не менше 90 днів. При ендокринній безплідності у жінок - по 1 таблетці 2 рази на добу з 1-го по 12-й день менструального циклу. Курс лікування можна повторювати до отримання позитивного терапевтичного ефекту (до настання вагітності).

При дисліпопротеїнемії - рекомендоване дозування по 1 таблетці 2 рази на добу. Тривалість лікування - не менше 90 днів.

Клімактеричний і посткастраційний синдром у жінок. По 1 таблетці 3 рази на добу протягом 60-90 днів. Після поліпшення стану поступово переходять на підтримуючу дозу - по 1 таблетці на добу протягом 1-2 років.

Побічні реакції

Можливі реакції підвищеної чутливості. При прийомі препарат може надавати подразнюючу дію на слизову оболонку шлунка.

Умови зберігання

Зберігати в оригінальній упаковці, в сухому, захищеному від світла місці, при температурі не вище 25° С.

Термін придатності

2 роки.

Додати відгук до товару

Відгук про Трібулат капс. №120

Цей товар ще не має відгуків