Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Вітамін-Ка Морський кальцій таблетки по 500 мг №90

Код: 69829
Вітамін-Ка Морський кальцій таблетки по 500 мг №90
Ціна від 92.51 до 95.00 грн

Наявність у 2 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

вітаміни і мінерали

Галузь застосування

вітаміни і мінерали

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Вітамін-Ка Морський кальцій таблетки по 500 мг №90

Склад

Стулки молюсків – 115,0 мг, оксид магнію – 40,0 мг, кальцію цитрат – 10,0 мг, глюконат кальцію – 0,9 мг, оксид цинку – 1,25 мг, вітамін Д3 – 0,0005 мг, допоміжні речовини.

Опис діючих речовин

Стулки молюсків – чудове природне джерело кальцію. Крім кальцію, що має високу біологічну активність, стулки молюсків містять ряд мікроелементів, серед яких калій, магній, фосфор, залізо, цинк, мідь, селен та ін. Такий органічний комплекс дозволяє організму засвоювати до 60% кальцію.

Основна функція вітаміну Д3 полягає в метаболізмі кальцію і фосфору в організмі. Він необхідний для активного всмоктування цих мінералів з кишечника і засвоєння їх в кістковій тканині. Вітамін Д3 регулює також рівень амінокислот у крові.

Цитрат кальцію являє собою сіль органічної (лимонної) кислоти і має високу біодоступність. При взаємодії цитрату кальцію зі шлунковим соком іони кальцію активно вивільняються, а частина лимонної кислоти, що залишилася, бере участь в утворенні енергії. Завдяки високій біодоступності, цитрат кальцію легко засвоюється будь-яким організмом, незалежно від віку, кристалізується і не призводить до утворення каменів.

Магній є життєво важливим елементом, який знаходиться у всіх тканинах організму і необхідний для нормального функціонування клітин, бере участь у більшості реакцій обміну речовин. Зокрема, він бере участь в регуляції передачі нервових імпульсів і в скороченні м’язів.

Цинк є важливим елементом людського організму і займає в ньому за вмістом друге місце після заліза. Цинк бере участь у метаболізмі і стабілізації клітинних мембран. Він входить до складу ферментів і бере участь у різних біохімічних реакціях, впливає на процеси регенерації, передачу нервових імпульсів. Підсилює дію інсуліну, сприяє синтезу кортизолу.

Глюконат кальцію бере участь у передачі нервових імпульсів, скороченні гладких і поперечно-смугастих м’язів, функціонуванні міокарда, згортанні крові, він необхідний для нормального формування кісткової тканини, функціонування інших систем і органів.

Показання

Cприяє підтримці здорового стану нігтів, волосся та шкіри; нормальному функціонуванню кісткової системи, в тому числі і зубів; профілактиці остеопорозу в осіб з підвищеним ризиком виникнення даного захворювання; підтримці нервової системи в хорошому стані; правильному функціонуванню серцево-судинної системи.

Протипоказання

Індивідуальна чутливість до компонентів, цукровий діабет.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1 таблетці 3 рази на день після прийому їжі. Курс прийому – до 1 місяця, в подальшому термін застосування і можливість повторного курсу узгоджувати з лікарем.

Умови зберігання

36 місяців.

Форма випуску

Таблетки по 500 мг № 90.

Реєстраційні данні

Інструкція для: Вітамін-Ка Морський кальцій таблетки по 500 мг №90

Виробник: Фармаком ВТФ ТОВ (Україна, м.Харків)

Код АТХ:

(A) Лікарські засоби, що впливають на травну систему та обмін речовин

(A12) Мінеральні добавки

(A12A) Кальцій

(A12AA) Кальцій

Додати відгук до товару

Відгук про Вітамін-Ка Морський кальцій таблетки по 500 мг №90

Цей товар ще не має відгуків