Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Вітамін С Д3 Цинк капсули №30

Код: 70104
Вітамін С Д3 Цинк капсули №30
Ціна від 83.50 до 119.99 грн

Наявність у 99 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Діючі речовини
Категорія
Показання

симптоматичне лікування грипу, ГРВІ, застуди

Галузь застосування

застудні захворювання

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Вітамін С Д3 Цинк капсули №30

Склад

1 капсула містить, мг (mg): аскорбінова кислота (вітамін С) 500 мг(mg); холекальциферол (вітамін Д3) 1000 МЕ (25мкг(µg)); цинк 10 мг (mg).

Допоміжні інгредієнти: кальцію стеарат.

Опис

Вітамін С (Аскорбінова к кислота) - бере участь у регулюванні окислювально-відновних процесів, вуглеводного обміну, згортання крові, регенерації тканин; підвищує стійкість організму до інфекцій, зменшує судинну проникність, знижує потребу у вітамінах B1, В2, А, Е, фолієвої та пантотенової кислоти. Приймає участь у метаболізмі - амінокислот: фенілаланіну, тирозину, карнітину; вітамінів та гормонів: фолівоєвої кислоти, норадреналіну. Приймає участь у метаболізмі гістаміну, заліза, утилізації карбогідратів, синтезі ліпідів, протеїнів. У імунних реакціях гидроксилює серотонін; підсилює абсорбцію негеминового заліза. Має виражені антиоксидантні та антиагрегатні властивості. Регулює транспорт H+ в багатьох біохімічних реакціях, поліпшує використання глюкози у циклі Кребса, бере участь в утворенні тетрагідрофолієвої кислоти і регенерації тканин, синтезі проколагену, колагену, та стероїдних гормонів. Підтримує колоїдний стан міжклітинної речовини і нормальну проникність капілярів (пригнічує гіалуронідазу). Активує протеолітичні ферменти, бере участь в обміні ароматичних амінокислот, пігментів і холестерину, сприяє накопиченню в печінці глікогену. За рахунок активації дихальних ферментів у печінці посилює її дезінтоксикаційну і білковоутворюючу функції, підвищує синтез протромбіну. Поліпшує жовчоутворення, відновлює зовнішньосекреторну функцію підшлункової залози і інкреторну – щитовидної. Регулює імунологічні реакції (активує синтез антитіл, С3-компонента комплементу, інтерферону), сприяє фагоцитозу, підвищує опір організму інфекціям. Гальмує вивільнення і прискорює деградацію гістаміну, пригнічує утворення простагландинів та інших медіаторів запалення і алергічних реакцій.

Вітамін D в організмі виконує функцію як вітаміну так і гормону, він підтримує рівень неорганічного фосфору і кальцію в плазмі у необхідні концентрації та підвищує всмоктування кальцію в тонкій кишці, таким чином, попереджає розвиток рахіту і остеомаляції. Він позитивно діє на клітини кишечника, нирок і м’язів таким чином щоб збалансовано регулювати баланс іонів кальцію та фосфору, запобігаючи розвитку рахіту, підвищеної ламкості кісток, та м’язової слабкості.

Цинк є незамінним мікроелементом . Приймає участь у життєво важливих процесах, таких як стимуляція ділення та росту клітин, обміну речовин та синтезу білків. Прискорює загоєння ран та разом із кальцієм необхідний для формування кісток, відповідає сприйняття смакових та нюхових подразників, впливає вироблення чоловічих і жіночих статевих гормонів, тим самим сприяє репродуктивні функції та сексуальні активності. Попереджує випадання волосся, появі лупи, ламкості і розшарування нігтів, сухості і лущення шкіри. Сприяє загоєнню ран, поліпшенню апетиту, та смакових відчуттів, зменшення стомлюваності та нервозності.

Збалансований склад дієтичної добавки «Вітамін С + Д3 + Цинк» впливає комплексно для максимального підсилення дії кожного з компонентів, покликаний підвищувати здатність організму до протидії інфекційним та застудним захворюванням.

Показання

Може бути рекомендована лікарем як додаткове джерело вітамінів С, Д3, Цинку з метою нормального функціонування імунної та нервової системи особливо в період застудних та інфекційних захворювань. Сприятливо впливає на стан кісток, зубів та м’язів.

Протипоказання

Підвищена чутливість до окремих компонентів продукту. Продукт не рекомендується вживати дітям, вагітним жінкам та в період лактації. Не перевищувати рекомендовану добову дозу.

Спосіб застосування та дози

Дорослим по 1 капсулі 3 рази на добу під час їжі, запиваючи 1/2 склянки питної води. Термін вживання: 1-3 місяці.

Умови зберігання

Умови зберігання

Зберігати в прохолодному, сухому та недоступному для дітей місці, при температурі не вище 25 °С.

Термін придатності

3 роки.

Додати відгук до товару

Відгук про Вітамін С Д3 Цинк капсули №30

Цей товар ще не має відгуків