Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Жуйдемен капсули по 500 мг №60

Код: 70274
Жуйдемен капсули по 500 мг №60
Ціна від 570.00 до 806.00 грн

Наявність у 66 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Показання

схуднення і детоксикація

Галузь застосування

краса і здоров’я

Форма випуску

Таблетки і капсули

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Жуйдемен капсули по 500 мг №60

Склад

Листя зеленого чаю - 150 мг, насіння касії тора, листя перили чагарникової, плоди глоду криваво-червоного, трава ельшоції війчастої.

Властивості

Капсули для схуднення "Жуйдемен" виготовлені із застосуванням новітніх медичних технологій. Їх компоненти, потрапляючи в організм, розпізнають клітини з надмірним вмістом жиру і, проникаючи в них, руйнують його. При цьому вони не мають жодного впливу на всі інші клітини. Таким чином, забирається тільки надмірна вага, і Ви худнете там, де це необхідно.

Особливо сильний ефект препарат чинить на області талії, живота, сідниць і стегон. Капсули для схуднення "Жуйдемен", крім швидкого ефекту схуднення, виробляють також ефект виборчого спалювання жирів і поліпшення роботи кишечника. До того ж в крові помітно знижується вміст жиру, кров розріджується, зменшується її в'язкість. Стимулюється робота і перистальтика кишечника, знижується поглинання токсинів і прискорюється їх виведення з організму. Комплексна дія капсул для схуднення "Жуйдемен" запобігає будь-які проблеми, пов'язані з ожирінням, і перетворює схуднення в задоволення.

Протипоказання

Індивідуальна непереносимість компонентів, вагітність, годування груддю. Перед прийомом проконсультуватися з лікарем.

Спосіб застосування та дози

Приймати 2 капсули в день під час сніданку запиваючи склянкою води. При необхідності прийом можна скоротити до 1 капсули в день. Капсули приймаються курсом спільно з чаєм Жуйдемен, при цьому ефективність підвищується більш, ніж на 30%.

Умови зберігання

У сухому, прохолодному місці.

Додати відгук до товару

Відгук про Жуйдемен капсули по 500 мг №60

Цей товар ще не має відгуків