Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Зубна паста Колгейт (Colgate) Цілющі трави 100 мл

Код: 73419
Зубна паста Колгейт (Colgate) Цілющі трави 100 мл
Ціна від 62.00 до 105.00 грн

Наявність у 2 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

стоматологія

Форма випуску

М’які оральні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Зубна паста Колгейт (Colgate) Цілющі трави 100 мл

Склад

Calcium Carbonate, Aqua, Sorbitol, Sodium Lauryl Sulfate, Hydrated Silica, Aroma, Sodium Monofluorophosphate, Cellulose Gum, Magnesium Aluminum Silicate, Sodium Carbonate, Benzyl Alcohol, Sodium Saccharin, Sodium Bicarbonate, Vaccinium Corymbosym Fruit Extract, Rubus Chamaemorus Seed Extract, Anthemis Nobilis Flower Oil, Eucalyptol, Hippophae Rhamnoides Fruit Juice, Salvia Officinalis Oil, Eugenol, Limonene, CI 77494

Показання

До складу зубної пасти «Лікувальні трави» незмінно входять кальцій, який протистоїть карієсу і допомагає відновити пошкоджену мікротріщинами емаль. Також цей мінерал відбілює зуби, тому ваша посмішка завжди буде безмежною.

Екстракти лікувальних трав ромашки, мірри, евкаліпта і шавлії, а також ефірна олія з листя чайного дерева надають сильну антибактеріальну і протимікробну дію. Саме цей комплекс трав'яних екстрактів надовго забезпечує свіжий подих та відчуття чистоти на зубах. Він сприятливо впливає на ясна, прибираючи і запобігаючи запалення і кровоточивість. Також є фтор, який підсилює ефективність дії медичних трав.

Спосіб застосування та дози

невелику кількість зубної пасти нанести на зубну щітку. Чистити зуби круговими рухами, одночасно акуратно масажуючи ясна. Порожнина рота прополоскати невеликою кількістю води, затримуючи її на 20-30 секунд.

Додати відгук до товару

Відгук про Зубна паста Колгейт (Colgate) Цілющі трави 100 мл

Цей товар ще не має відгуків