Заощаджуй з нами

Економте до 30% при бронюванні товарів в аптеках.

Сенсодин (Sensodyne) Зубна паста Відновлення і Захист 75 мл

Код: 52651
Сенсодин (Sensodyne) Зубна паста Відновлення і Захист 75 мл
Ціна від 116.68 до 208.59 грн

Наявність у 5394 аптеках

Аптеки на мапі

Основна інформація

Виробник
Бренд
Категорія
Галузь застосування

стоматологія

Форма випуску

М’які оральні

Дозволено

для дорослих

Умови відпуску

безрецептурний

Інструкція для Сенсодин (Sensodyne) Зубна паста Відновлення і Захист 75 мл

Склад

Glycerin, PEG-8, Hydrated Silica, Calcium Sodium Phosphosilicate (NOVAMIN), Cocamidopropyl Betaine, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Aroma, Titanium Dioxide, Carbomer, Sodium Saccharin, Sodium Fluoride, Limonene

Містить 0,3152 % фториду натрію у ваговому відношенні (1450 ppm фтору).

Показання

При щоденному чищенні зубів 2 рази на день зубна паста Сенсодин Відновлення та Захист дійсно відновлює чутливі ділянки зубів та забезпечує тривалий захист від підвищеної чутливості*. Завдяки технології Novamin та фториду натрію на поверхні чутливих ділянок зубів утворюється шар схожий за своєю структурою на емаль зубів, який захищає від болісних відчуттів. При чищенні 2 рази на день зубна паста Сенсодин Відновлення та Захист забезпечує ефективне тривале зниження частоти проявів чутливості зубів* та дарує щоденний захист від карієсу.

Протипоказання

Чутливість зубів може бути ознакою прихованої проблеми, що потребує звернення до стоматолога. Якщо симптоми не проходять чи посилюються, необхідно звернутися до стоматолога. Зберігати у недоступному для дітей місці. Не застосовувати дітям до 12 років без консультації стоматолога. У випадку появи подразнення припинити застосування. Слід негайно звернутися до стоматолога або лікаря при виникненні набряку обличчя або ротової порожнини.

Спосіб застосування та дози

Чистити зуби два рази на день, але не більше трьох. Уникати проковтування пасти. Після чищення зубів необхідно прополоскати рот водою і сплюнути.

Додати відгук до товару

Відгук про Сенсодин (Sensodyne) Зубна паста Відновлення і Захист 75 мл

Цей товар ще не має відгуків